|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλοι μου κατέληξα σε 2 φίλτρα
Το ένα είναι το fluval 406 Και το δεύτερο είναι το jebao 403 Πιστεύω είναι υπέρ αρκετά για το ενυδρειο μου Τι λέτε είναι καλός συνδυασμός ;Επισεις οι γνώμες σας και οι εμπειρίες σας από τα συγκεκριμένα φίλτρα ; |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο "υπέραρκετα" δεν ειναι.
Το 406 ειναι αρκετό για 250 λίτρα ενυδρείο στα 380 έχω μια αμφιβολία ειδικα αν εχεις μηκος πάνω απο 1.20. Όσο για το 2ο φιλτρο ειναι σχετικά μικρό. Όπως σου εχω ξαναγραψει θα χρειαστείς οπωσδήποτε 2 κυκλοφορητες. |
|
||||
|
||||
![]()
Από άποψη βιολογίας (αν δεν βάλεις υπερβολικό αριθμό ψαριών
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα πήρα για αρχή το 406 ακόμη δεν πήρα το δεύτερο .κυκλοφοριτη πήρα ένα κινεζικό που γράφει ότι γυρνάει 8 τόνους .θα χρειαστώ και δεύτερο κυκλοφοριτη ;
Πήρα και 2 θερμοστάτες 200w ------------------------- Ο κυκλοφοριτης που πήρα λέτε να μην γυρνάει τα λίτρα που λέει . Το ενυδρειο είναι 1.50 μήκος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvasem : 27-07-17 στις 22:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σου.
Μας ρωτησες τι να πάρεις και σου ειπαμε. Μετά παίρνεις εσυ κάτι άλλο (δεν μας λές ποιον ή το μοντελο) και μας ξαναρωτας αν θα ειναι καλός ή όχι. Πως να απαντησουμε σε αυτο φιλε μου. Αφου δεν ξερουμε τι πήρες. Το 2ο φιλτρο πότε θα το πάρεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Λάμπρο
Το ενυδρειο ακόμη δεν είναι στημένο απλώς μαζεύω σιγά σιγά τον εξοπλισμό Πήρα το fluval σαν βάση και ψάχνω ποιο φιλτρο να αγοράσω σαν δεύτερο ,ρώτησα για το jebao αν είναι καλό και άκουσα γνώμες του τύπου είναι μικρό όποτε ψάχνω για κάτι πιο δυνατό .απο συζητήσεις στο φόρουμ διάβασα πως θα ήταν καλύτερο να πάρω 2 θερμοστατες παρά έναν μεγάλο και αγόρασα 2 200w Από άλλες συζητήσεις κατέληξα ότι πρέπει να πάρω κυκλοφοριτη και βρήκα έναν κινεζικό τον οποίο προσπάθησα να ανεβάσω την φοτο αλλά μάλλον είναι μεγάλου όγκου η φοτο και δεν μπορώ να την ανεβάσω (μια μικρή βοήθεια για ανέβασμα φοτογραφιας ) Η μάρκα του κυκλοφοριτη είναι jeneca ------------------------- Καλησπέρα ποιο φιλτρο θα διαλέγατε από τα παρακάτω ; Hydor professional 600 Jbl crystal e1500 Fluval 406 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvasem : 29-07-17 στις 00:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα το πρώτο και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Για τα 2 πρώτα αν χρειαστείς ανταλλακτικά μάλλον θα βρεις απ' έξω. Για τα φλούβαλ βρίσκεις νομίζω πιο εύκολα κι εδώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi ξεκίνημα | savvasem | Malawi | 19 | 20-11-16 00:12 |
300 λίτρα ξεκίνημα φυτεμενου | alexis cosmo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 122 | 07-09-16 22:41 |
30 λίτρα-αποριες για νεο ξεκίνημα | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 19-07-10 17:27 |
Νέο ξεκίνημα 120 λίτρα | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-10-09 23:02 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |