|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φωτο θελουμε😃
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Τι λέτε ρε; για να κοροϊδεύετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθε εβδομαδα πεταω ενα κουβα φυτα.Κατσε να χαλαρωσω απο δουλεια να σου στειλω καμποσα μπας και δω χαρουμενο!
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα χαλάσω κι αυτά. Κρίμα είναι. Δε το χω με τα φυτεμένα τελικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τα φυτεμένα δεν το χεις....με τα αμερικάνικα και το ph δεν το χεις...με τα αφρικάνικα δεν το χεις γιατι θέλουν μπρατσα για τις πετρες....
Μήπως να αλλάξεις χομπυ και να ασχοληθείς με πλέξιμο, βελονάκι, κάνα τσεβρε κτλ... να πουλας και στους τουρίστες ??? Εκει θα το χεις....στο λέω εγω.....χαχαχαχαχαχα Ειδικά με τετοια χεράκια..... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από καιρό λοιπόν κάνω ένα up date στο θεματακι μου. Προστέθηκε στον υπάρχοντα φωτισμό ένας προβολέας led 18W και έκτοτε η μοντε καρλο πάει τρένο. Έχει πιάσει όλο το βυθό και ήδη χρειάζεται κλάδεμα. Τα φυτά αναπτύσσονται εξαιρετικά γρήγορα και κλαδευω κάθε λίγο και λιγάκι. Σήμερα άλλαξα τον διαχυτηρα, έβγαλα τον κλασικό γυάλινο και έβαλα έναν bazooka. Η διάχυση γίνεται πολύ καλύτερα και δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη. Τα φυτά κάνουν τρελό pearling που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |