|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μετά απο πολύ καιρό αποφάσισα να κάνω καποιες προσθηκε στο ενυδρείο!
Περιμένω 1 yellow tang 5 pseudanthias tuka και 1 sexguttata. Καθάρισα και σκιμμερ που ειχε πολυ βρωμα θα κάνω και μια αλλαγή νερού και θα ειμαι ετοιμος να υποδεχθω το νεο πληθυσμό. Όσον αφορά τα led σημερα ειχα ενα mail απο ac rc που μου ειπε οτι θα συννενοηθεί με την bridgelux για το πότε θα είνια ετοιμοπαράδοτα τα led της. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ρώτα τον ac-rc αν μπορει να φτιαξει τα multichip σε cree.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να τον ρωτήσω εγώ αλλα κανει και ενα μήνα να απαντήσει... Αν μου πει παντως ότι θα τα ετοιμασει σύντομα τα bridgelux θα τα χτυπησω μου είπε οτι ειναι 30 chips 455nm + 20 chips 20000K
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπηρχε η δυνατοτητα να μου εφτιαχνε cree θα τα προτιμουσα από τα bridgelux.
|
|
|||
|
|||
![]()
απο οτι καταλαβα συνεργαζεται με τα εργοστάσια αλλα δεν εχω δει cree σε multichip στο site του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά μου απάντησαν και απο τη leds global οπότε θα παρω απο αυτούς με τα επιθυμητά wavelengths τα οποια τα παρήγγειλα και θα είναι
10 chips 10000k 10 chips 15000k 5 chips 450 nm 10 chips 440 nm 10 chips 460 nm 5 chips 410 nm (uv) Έγινε και η παραγγελία για led drivers 5 X AC85-265V 50W Waterproof PWM Dimmable Driver 1.7A 5 X θερμικές ασφάλειες Και 5 X pwm dimmers. Θα χρειαστώ και φακούς που θα τους πάρω μάλλον απο ebay. Ψύκτρες δεν εχω βρει και σκέφτομαι για αυτές https://www.arctic.ac/eu_en/accelero-l2-plus.html τι λέτε θα κάνουνε? Κοστολόγιο μέχρι στιγμής μαζι με μεταφορικά 500 δολλάρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Κομπλέ είσαι αλανι μου !
Έρχεται δυνατός χειμώνας.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι δυνατή η μετακόμιση ενός ενυδρείου; | AGGELOSAR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-04-17 23:57 |
Καλή επανεκκίνηση... | steve4 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-16 18:06 |
Πρόταση για δυνατή αεραντλία | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-06 16:57 |