|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα! |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα καθώς παρατηρούσα το ενυδρείο είδα σε δύο σημεία στον βράχο δύο σαν "λουλουδάκια" μία να ανοίγουν και μια να κλείνουν ανεβάζω φωτογραφία όχι και τόσο καλή μήπως και γνωρίσεται τι ειναι
![]() Έχω κάποια star polyps χαμηλά στο ενυδρείο επάνω σε μικρό βραχακι αλλά δεν ακουμπάνε με τον υπόλοιπο βράχο παίζει να είναι κάτι τέτοιο? ![]() Πρόσφατα μπήκαν ένας yellow tank και μια ανεμώνη πολύ μικρή bubble tip ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερινές μετρήσεις οι οποίες παραμένουν σε mg και Ca στα ύψη.
Sg:1027 Kh:6,7 dkh Ph:7,7 Ca:500 ppm Mg:1500++ppm No3: 10mg/l No2:0mg/l Po4:0ppm Nh3:0mg/l Αλλαγή νερού έγινε την Κυριακή το πρωί και είναι η δεύτερη αλλαγή με το tropic pro reef.Μπορώ να κάνω κάτι για να πέσουν? |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου.
Οι μέτρησης στο ασβέστιο γιατί ανεβασμένες ; Έριχνε παλιότερα ασβεστίο ; Τι αλάτι δουλεύεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ Σάκη.
Ασβέστιο δεν έχω ρίξει ποτέ,άλλαξα αλάτι Σάκη απο aquaforest πήγα σε tropic marin pro reef και απο την πρώτη κιόλας αλλαγή νερού έχω στα ύψη το ασβέστιο και το μαγνήσιο.Μπορώ να κάνω κάτι για να κατέβουν? |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτη φορά τέτοια μέτρηση με αλάτι τροπικ.
Με τι μετράς αλατοτητα ; Κάνε μέτρησης στο δοχείο προετοιμασίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |