|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ!
περιμένουμε μέχρι το βραδάκι και το προχωράμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωνω οτι εβαλα στον λογαριασμο του Νικου 27 ευρω 24+3(μεταφορικα) λογω πιεσης χρονου προτιμησα τελικα να μου αποσταλουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφρικανοί βάλτε τις παραγγελίες σας πριν χειμωνιάσει
![]() Νομίζω ότι προλαβαίνετε ακόμη την πρώτη παρτίδα για τα t-shirt με το λογότυπο του GAB σε ειδική African version ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έχω στείλει κάποια PM σε φίλους με τους οποίους υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κατάθεση των χρημάτων.
Ας επικοινωνήσουν με ΠΜ με τον Νίκο (Voas) προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και να ξεκινήσει η παραγγελία. |
|
||||
|
||||
![]()
Η πρώτη παραγγελία έγινε!!
![]() Πάμε για την επόμενη............... ....και όσοι παραλάβετε θέλουμε και φωτο σας με την στολή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε κανένα νέο με τα μπλουζάκια.
Έχουμε καθυστερήσει τις διακοπές για χάρη τους. Δεν φεύγω αν δεν φοράω το μπλουζάκι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Δευτέρα απόγευμα θα τα παραλάβω απο το μαγαζί, απο Τρίτη φυσιολογικά θα ξεκινήσω τις αποστολές! Όσοι θελετε μπορείτε να έρθετε να τα πάρετε απο το σπίτι ή το μαγαζί μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Τι βιτσια ειναι αυτα που εχεις ρε Κλεόβουλε ???
Τς τσ τσ..... Να δεις τον Τζορτζ με "στολή" ???? Πάω να πιω 1 καφασι μπυρες να μου φυγει η εικόνα |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσέχεις με τις μπύρες και τον ήλιο..............εσύ δουλεύεις σαν ηλιακός και θα χαλάσει το "κύκλωμα"!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φύλαξη το καλοκαίρι | Harris1 | Χρυσόψαρα | 4 | 27-03-16 21:03 |
To θηρίο έφτασε! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 14-12-08 19:02 |