|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά. Αυτή την βδομάδα πιστεύω να μου έρθει η αντλία και να κάνω επιτέλους την μεγάλη αλλαγή νερού.
Τώρα σκέφτηκα κάτι άλλο. Θυμάστε που σας είχα πει για τον Μονομάχο που έχω σε γυάλα εδώ και 14 μήνες; Δεν τον χάρισα τελικά. Λέω να τον βάλω στο ενυδρείο μόνο του για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο προηγούμενος είχε ζήσει 18 μήνες στην γυάλα. Τί λέτε εσείς; Μπορώ να βάλω και γκαπυ μαζί ή θα τα τσακίσει; |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν μπορείς... Μπορείς να βάλεις όμως μαζί του μια θηλυκιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά έχω διαβάσει ότι θέλει διαδικασία. Όταν ζευγαρώνουν να είναι μαζί και μετά θέλουν χώρισμα κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σωστο ειναι να βαλεις τον αρσενικο με δυο θηλυκες
για να μοιραζεται η επιθετικοτητα του αρσενικου.Για ζευγαρωμα χρειαζεται αλλη διαδικασια.
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις τι gh εχεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι γτ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικά θέλει πολύ μαλακό νερό ο μονομάχος...
Νομιζω οτι δεν θα αναπαραχθεί εύκολα πάντως... Γιατί συνήθως πρεπει να. Είναι νέοι για να κανουν παιδάκια... Εαν δεν θες παιδιά μην βάλεις θηλυκά και κρατά τον μόνο του... Επίσης μπορείς αν κρατας τη θερμοκρασία σε φυσιολογικά επιπεδα (κι όχι σε θερμοκρασία ζευγαρώματος να το αποτρεψεις. Αν βάλεις τελικά κι θηλυκά βάλε καμια Πέτρουλα κι κάνε κάνα σημείο για να κρύβονται... Μπορείς να το πυκνοφυτεψεις κιόλας.. Γενικά δεν τους αρέσει παρα πολύ το φως... Κι η πολύ δυνατή ροή στην επιφάνεια... Για αυτό κι θα βάλεις πολύ χαμηλά την εξοδο του φίλτρο σου... Τα υπολοιπα τα ξερεις είναι πανέμορφα ψάρια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |