|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια μαυρη xl με μεγαλη σταμπα πισω.
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα γίνει ρε "Αφρικάνοι" ???
θα βάλετε καμιά παραγγελία ή έχετε πλακωθεί στα μπυρόνια και δεν υπάρχουν νούμερα στο μέγεθος σας ??? ¶ντε ρε κουνηθείτε λίγο....... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν προλαβαινω να παω να παρω τιποτα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε κατεστραμένε βάλε εσύ την παραγγελία για να μαζευτούν τα 15 κομμάτια που χρειαζόμαστε και όταν έρθουν με το καλό βλέπουμε πως θα την πάρεις.
Στο μέγεθος μονο μην κάνεις λάθος "XXXXSMALL" να ζητήσεις. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας,
Λοιπόν εγώ θέλω.. 2 μπλουζάκια Δηλώνετε: χρώμα : 2 χ Μπλέ σκούρα μέγεθος : και τα 2 Large Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή - OK Nickname : όχι Πλάτη : ΟΧΙ Τα χρήματα Σύνολο = 27 ¤ θα τα βάλω αύριο το πρωί στην τράπεζα. Θα στείλω mail αύριο στο Νίκο με την κατάθεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι στιγμής έχουμε 13 κομμάτια.
Για βάλτε άλλα 2 να φτάσουμε τα 15 για να μπει η παραγγελία. Για πάρε πάρε...... ¶ντε .... Κώστααααα.... Τζόρτζζζ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θέλω 2 κομμάτια.
Δηλώνετε: χρώμα : 1 χ Μαύρο + 1 χ ¶σπρο μέγεθος : Μ Θέση λογότυπου αριστερά είναι προεπιλογή - OK Nickname : όχι Πλάτη : NAI Θα τα παραλάβω από τον Νικόλα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φύλαξη το καλοκαίρι | Harris1 | Χρυσόψαρα | 4 | 27-03-16 21:03 |
To θηρίο έφτασε! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 14-12-08 19:02 |