|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
απλά είμαι αργός στο να γράφω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν στο κρυβω:
ανακουφιστηκα!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο νομίζω είναι μαυροτσιρωνι... Ιδιαίτερα Σπανίο... Και ενδημικό ευτυχώς που το πεταξες παλι πίσω :Ρ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() αν ειναι αυτό. Πάντως σε αυτό το ρέμα, ίσα ίσα που δεν στερεύει το καλοκαίρι, ειναι σαν να μπαίνεις στη φωλιά τους, εκατοντάδες μικρά ψαράκια σε μια επιφάνεια 5-6 τ.μ. και βάθος να κυμαίνεται απο 1 εκ έως 60-70 εκ με το το μεγαλύτερο ποσοστό να ειναι στα λίγα εκατοστά νερού. εκατοντάδες έγραψα, το σκέφτομαι και οριακά δεν διορθώνω σε χιλιάδες. τα ψαράκια που φωτογράφισα ειναι σε μέγεθος λίγων εκατοστών, υπήρχαν ψάρια με μέγεθος σαρδελομανας και ψάρια που μόνο μετά απο πολύ προσεκτική παρατήρηση καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι μικροσκοπικοί γυρίνοι, φυσικά τα μεγάλα ήταν λίγα αλλά τα μικροσκοπικά, ε ναι θα το γράψω, χιλιάδες! |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα μόνο μη γράψεις σε ποιό σημείο τα βρήκες γιατί διαβάζουν διάφοροι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το δεύτερο κάτι σε γουλιανό μου κάνει, τα μουστάκια του να πω, τα πτερύγια στα βράγχια να πω... |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ μήπως είναι κάποιο από τα απειλούμενα είδη http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25795
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Με πιο τρόπο αιχμαλωτιζόμουν άγρια ψαρά! | Sakisdraminos | Παραλία - Beach Bar | 1 | 03-08-15 21:58 |
τα demasoni θέλουν οξυγόνο? | orbion | Malawi | 3 | 21-05-12 00:05 |
ηθικά διλήματα για να βάλουμε άγρια ψάρια | karrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 61 | 19-02-11 18:30 |
Νέα αρχή σε ενυδρείο 100 λίτρων με τροπικά (άγρια-ημιάγρια) | corduroy27 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 28-04-09 00:29 |