|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν είναι το ίδιο ψάρι... Θα προσπαθήσω σήμερα να βγάλω καλύτερες φώτο..... Ευχαριστω προς το παρόν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο είναι θηλυκό... Το δεύτερο είναι αρσενικό! Είναι ζευγάρι... Δεν είμαι 100% σίγουρη... Αλλά το λέω με βαση τα πτερύγια... Το μονο θέμα μου είναι οτι κανέναν δεν έχει ροζ κοιλιτσα...
Δες και εσύ τις διάφορες που τα εχεις μπροστά σου. Κι πες μας! Κατέβασε πάντως αν μπορείς σιγά σιγά το ph γιατί λέγεται ότι είναι πολύ αυαισθητα ψάρια κι θέλουν ιδανικές συνθήκες... |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον εβγαλα καποιες ακομα φωτο...να με βοηθησετε γιατι ολο τα κοιταω αλλα δεν βγαζω ακρη.
οι πρωτες τεσσερις φωτο ειναι απο το ενα ραμιρεζι μου και οι επομενες πεντε φωτο απο το αλλο ραμιρεζι μου. επισης εχω ενα υγρο ph minus....μπορω να χρησιμοποιησω αυτο για να ριξω το ph μου?????η δεν ενδεικνυται σαν τροπος??? |
|
||||
|
||||
![]()
Όσο είναι υπό στρες και δε βγάζουν τα πραγματικά τους χρώματα δε μπορείς να καταλάβεις φύλλο εύκολα.
Εμένα μου φαίνονται και τα δυο θηλυκά μόνο και μόνο απο το σχήμα του κεφαλιού τους. Υγρό για ph μην ρίξεις και γενικά μην πολυασχολησε ,το 7,2 δεν είναι ακραίο νούμερο και πιο σημαντικό είναι σταθεροτητα του και οι σκληροτητες. Τα λίτρα είναι λίγα ακόμα διότι μετά τις πρώτες γέννες θα φάει πολύ κυνηγητό η θηλυκιά . |
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδανικό για τα ραμιρεζι είναι 5-6 ... Και είναι εξαιρετικά ευαισθητα ψάρια... Γιατί να τα ζορισει ;
Δεν Συμφωνώ με το υγρό... Οποτε μάλλον θα χρειαστεί επεξεργασία το νερό... Διαλέγοντας τέτοια ψάρια πρεπει να είσαι διατεθειμένος να επεξεργάζεσαι το νερο. Αν είναι έτσι κι όσοι εχουν τετρα να μην επεξεργάζονται το νερό τους ... |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή και γω τώρα μαθαίνω. Τι τρόποι υπάρχουν για να επεξεργαστω το νερό;;;;;;για να το κάνω αν είναι άμεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
5-6 ph δεν φτιαχνεται ετσι κι αλλιώς... θελει πολυ δουλειά και co2, κι αν κατεβει.
6.5-7 ph ειναι μια χαρα... για να επεξεργαστείς το νερο σου χρειάζεσαι σύστημα αντιστροφης όσμωσης ή τυρφη. άμεσα δεν πρέπει να γίνει έτσι κι αλλιώς όμως, θα πρέπει να γίνει σταδιακά πάνω απ ολα ομως χρειαζεσαι υγρα τεστ, γιατι στην ουσία, δεν ξέρουμε τις παραμέτρους του νερου σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επεξεργασία θα κάνεις το νερό στη σκληρότητα όπου ελέγχεται πολύ πιο εύκολα με όσμωση και αργότερα με χαμηλό kh θα πέσει φυσιολογικά και σταθερά και το ph. Το πιο σημαντικό είναι σκληρότητες και λίτρα όχι τα 60 αλλά πολύ περισσότερα ώστε το θηλυκό να μπορεί να αποφεύγει το αρσενικό εκτός αναπαραγωγικης περιόδου ή σε περίπτωση πολλών ζευγαριών να έχουν τον απαραίτητο χώρο τους. Το τρόπος που ρίχνει το co2 το ph πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί στα ψάρια πάρα τα βοηθά. Πάντα με κοντρολλερ σε χαμηλές συχνότητες γιατί πιάνεις 40 ppm για πλάκα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
OK.... Θα προσπαθήσω να βρω από net καμία καλή τιμή για υγρά τεστ.... Για να ξέρω ακριβώς τι παίζει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι + Pop eye (??) | pavlos2003 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-12 01:17 |
α.ραμιρεζι | geozog | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 27-10-11 19:49 |
Ραμιρεζι | babis100nx | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 29-06-11 21:51 |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
Ραμιρεζι | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 03-06-07 17:09 |