|
|
||||
|
||||
![]()
Η φακή τι ακριβώς είναι. Γτ κάθε φορά μου έρχεται στο μυαλό αυτή που μαγειρεύουμε 😝
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι μονο για χρυσοψαροτροφη μου εκανε εμενα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() lemna minor (φακη του νερου) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πανέμορφο!! Εμένα είναι το αγαπημένο μου! Ήρθε καταλάθος πριν απο χρόνια στο ενυδρείο μου κι ξετρελαθηκα !!! Τα γκάπυ κρυβόντουσαν όλα εκεί !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όσον αφορά τα μικρά σε μένα η sessiliflora έκανε και κάνει πολύ δουλειά όταν έφτασε την επιφάνεια και άρχισε να μεγαλώνει πλέον οριζόντια. Εκεί μπορεί να κοιτάς από κάτω και να μη βλέπεις τίποτα ενώ είναι γεμάτο με γόνο που χώνεται ανάμεσα στο φυτό και την επιφάνεια. Τα ενήλικα δεν πλησιάζουν καν. Τι γεννίστρες και χωρίσματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεί να μην έχω ψάξει αρκετά αλλά ούτε sessiliflora βρίσκω πουθενά !! Είναι λέει καλοκαίρι και είναι δύσκολα τα φυτά !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε πετσοπ κοιτας;
αν ναι,αστο καλυτερα, μην μεταφερεις και καμια ασθενεια. κοιτα απο χομπιστες. σχεδον οποιοδηποτε φυτο, κανει δουλεια για τον λογο που το θελεις! ειμαστε μακρια, αλλιως θα μπορουσα να σου δωσω κατι..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για δισκους. | harilaos | Δίσκοι | 2 | 20-01-07 21:59 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |