|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ααα ....οκ, μια χαρά! καλές θάλασσες να έχεις σου εύχομαι, όταν έρθεις με το κάλο εδώ είμαστε! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή κ από μένα! Βλέπω μπαίνεις δυναμικά. Ότι σου είπε ο Νίκος παραπάνω συμφωνώ απόλυτα. Στα 400λτ δούλευα το coralbox d700 μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω. Θα δειξει πως θα παει στη πορεια..
Το skimmer το εχω σαν τριτη επιλογη για την ωρα. Αν τελικα χωραει το deltec λεω να ακουσω το Voas και να καταληξω εκει
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτες αφιξεις....Μονο το Skimmer μενει, οπου τελικα λογω υψους το Tunze 9410. Το Deltec ενω γραφει στο manual 51cm ολα τα μαγαζια το εχουν σαν 52,5 και ειναι που ειναι οριακα λεω να μην το ρισκαρω.
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα φίλε όλα να είναι και καλοδούλευτα!
Τι ύψος εχεις εσωτερικα στο σαμπ και προβληματίζεσαι; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. 68εκ ειναι το υψος της βασης του Ριο. Αν ειναι το υψος του Deltec 52,5εκ και θελει 15εκ για να αφαιρεθει το κυπελο παμε στα 67,5. Βαλε και.το παχος του γυαλλιου απο το sump, θα πρεπει να το γυρο για να το βγαλω (το κυπελο)φανταζομαι μετα.
Βεβαια.στο manual που κατεβασα γραφει υψος 51εκ και ετσι εστω οριακα το περνει. Και μιας και ειπες οτι ειναι καλο εκλεινα προς αυτο στην αρχη. Σε ολα ομως τα μαγαζια που κοιταξα εχουν σαν υψος τα 52,5εκ... Αν πιστευεις οτι.ειναι εφικτο να χωρεσει το παραγγελνω και αυτο και απλως μετα στην αναμονη του εξοπλισμου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο συγκεκριμένο μοντέλο 1456 το κύπελλο ειναι βιδωτο, με μια πολύ απλή κίνηση βγαίνει! Σίγουρα εαν εκανα ξανά την βάση θα έδινα εσωτερικα ακόμα 15-20cm οπως εκανα μετέπειτα στο σαμπ του νάνο μου! Το σαμπ τι ύψος εχει; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |