|
|
||||
|
||||
![]()
όχι βέβαια,
θα βάζεις το ανάλογο μόνο στο φρέσκο νερό της αλλαγής, άλατα είναι αυτό , δεν χάνεται
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τον ταΐζω ή οχι ακόμα? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ταισε τον πολυ ελαφρα να δεις αν θα φαει.ενα φυλλαρακι απο φλεικς.
αν του δωσεις πελετ,ενα μουλιασμενο πρωτα στο νερο. η δημητρα νομιζω πως βλεπει το ματι που φουσκωνει και λεει πως δεν το βλεπει καλα,αλλα εχω δει ψαρια με bloat που πεταγε το ματι τους.μπορει να ειναι απτην πιεση και αυτο δηλαδη,και να επανελθει μολις ξεπρηστει το ψαρι. οπως και ναχει,δοκιμασε τα επσομ μια δυο μερες και αν δεν δεις βελτιωση θα πας σε αντιβιωση. λογικα θα πρεπει να δεις και αυριο βελτιωση αν ειναι κατι απλο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σήμερα το ψαρι φαίνεται λίγο καλύτερα. Δεν είμαι σίγουρος γιατι δεν τον έχω δει για πολυ ωρα ακίνητο, όλο κρύβεται και κουνιέται και δεν μπορώ να τον πρόσεξω καλά. Ανεβάζω σήμερινη φωτογραφία και περιμένω γνωμες. ![]() ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 06-07-17 στις 12:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κιεμενα ετσι μου φαινεται,ξεπρησμενο.
δε φαινεται και πολυ καλα στη φωτογραφια ομως. δοκιμασες να τον ταισεις? εφαγε? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενικα το ψαρι δείχνει τρομαγμένο, φαντασου οτι πέφτει η τροφή στην επιφάνεια του νερού και αυτο τρομάζει και τρέχει να κρυφτεί. Τον έχω με σβηστα τα φωτα και σκέφτομαι να πάραγγειλω φυλλα καταπα ή betta spa, μηπως και ξεστρεσαριστει καθόλου. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεπρησμενο μου φαίνεται κ εμένα απλό φούσκωμα πρέπει να ήταν ωστόσο παρακολουθησε το και τις επόμενες μέρες να σιγουρευτείς
|
|
||||
|
||||
![]()
οπωσδηποτε φυλλα καταπα.και το Betta spa καλο ειναι αν το βρεις αλλα
και το μελαφιξ θα βοηθησει με το στρες.σεμενα μολις εβαζα μελαφιξ,ξεκινουσαν τις γεννες. οι μετρησεις σου πως ειναι?εκανες καμια προσφατα? αν τον ξαναταισεις (λιγο παντα) μουλιασε την τροφη σε σκορδοζουμο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Του έριξα κανα δυο μπιλακια απο το betta pro( γιατι δεν εχω αλλη αυτη τη στιγμή) , αλλα δεν συγκινηθηκε. Το κακο ειναι, οτι και το betta spa και φύλλα καταπα, πρέπει να περιμένω να έρθουν μεσω ebay. Αν γνωρίζει κανείς, καποιο μαγαζί στην Αθήνα που να μπορώ να τα βρω, ας μου πει. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |