|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο!
Τι νεα φιλε, τι εγινε με το ψαράκι τελικά; Ποιο μαγαζί λες; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το Pet Factory στην Μπελογιάννη... Θα πάρω μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα άλλο ένα (από άλλο μαγαζί που με εξυπηρέτησε και έδειξε τρομερή διάθεση να με κατευθύνει) γιατί αυτό που έχω τώρα είναι σχετικά μικρό και λέω να το πάρω τώρα για να μην έχουν μεγάλη διαφορά μεγέθους και πέσει κυνηγητό .Ισχύει κάτι τέτοιο? |
|
|||
|
|||
![]()
Απορία
Το sump στην ουσία δεν κάνει την δουλειά ενός εξωτερικού φίλτρου? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το έλεγα.
Τι σαμπ είναι μέρος του ενυδρείου κρυφό που βάζεις μεσα ότι θέλεις από εξοπλισμός μέχρι και Φραγκρερα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Βασικά μιλούσα στην δουλειά με έναν που ασχολούνταν παλιότερα και εκτός του ότι το εξωτερικό φίλτρο μπορεί να κάνει ότι και το sump,μου είπε επίσης ότι αν βρεις φίλτρα με την σωστή κυκλοφορία μπορούν να κάνουν ότι και οι ριάκτορες...Το τελευταίο δεν το πιστεύω με τίποτα,αλλά ότι το φίλτρο κάνει την δουλειά του sump μου φάνηκε λογικό. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι εργαλείο απίστευτο που κάνει παπάδες. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να κάλυψη το φίλτρο την δουλειά του σαμπ . Δεύτερον μόνο τα σφουγγάρια που έχουν τα φίλτρα μόλις μαζέψουν το λεγόμενο (mulm) θα αρχίσους τα νιτρικά να ανεβαίνουν χωρίς λόγο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για ...malawi | basillis | Malawi | 19 | 24-10-14 09:57 |
Σκέψεις και σχέδια!! | tnick | Tanganyika | 31 | 06-03-12 17:09 |
Σκέψεις για Apistogramma!!! | gfdimopo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-08 01:39 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |