|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπλήρωσε τη φόρμα για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα , και βγαλε οπως ειπαν κι οι υπολοιποι λιγο καλυτερες φωτογραφιες. αν είναι bloat και σε τέτοιο επίπεδο θέλει αντίβίωση.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πριν, τον ειχα για 10 ημέρες σε ενα 57λιτρο(35 καθαρά) μαζι με 2 νεαρα ανσιστρους, οπου εκει πρέπει να επαθε τη ζημια. Πριν, τη μεταφορά του στο 57λιτρο, τον είχα μονο του στο 20λιτρο. Οποτε ειναι λιγο δύσκολο να συμπληρώσω τη φόρμα, γιατί είναι 2 τα ενυδρεία και με διαφορετικες χρονικες περιοδους. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Το πρήξιμο του φαίνεται ελαφρως καλύτερα απο χθες. Προσαρμογή εκανα κατα τη μεταφορά του και πριν απο αυτη, προσπαθώντας να μειωσω το ph στο 6,6 απο 7,4 που ηταν στο 57λιτρο με τυρφη, οπου ηταν τα ανσιστρακια μονα τους. Στο 6,6 ηταν το ph στο 20λιτρο που ηταν ο μονομαχος μόνος του. Οι φωτογραφίες ειναι μόλις τώρα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 04-07-17 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν μπορω να σου πω και σιγουρα,αλλα αυτο υποψιαζομαι. οπως και ναχει συνεχισε να αφαιρεις το ενυδρειακο αλατι και δες για επσομ απο αυριο αν δεν δεις να υποχωρει το πρηξιμο. στις νεες φωτο εχω την εντυπωση πως φαινεται να εχει μειωθει λιγο το πρηξιμο? η ειναι η ιδεα μου? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ταϊσα σήμερα. Να συνεχίσω και αυριο? Γενικότερα πως τον βλέπεις? Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
αν εξαιρεσω το πρηξιμο και τα ματια του που βλεπω να ειναι λιγο πρησμενα,καλα φαινεται το ψαρι
![]() το πρηξιμο στα ματια ειναι επισης ανησυχητικο,αλλα ισως υποχωρησει και αυτο. δες πως θα παει τις επομενες δυο μερες και αν δεν δεις μεγαλη βελτιωση θα πας σε φαρμακα μαλον. εκτος αν ξεγελανε το ματι μου οι φωτογραφιες και δεν εχει ελαφρυ pop eye . περιμενε να παρεις και καμια αλλη γνωμη. η δικια μου ειναι οτι προκληθηκαν και τα δυο απο στρες και δεν ειναι κατι βακτηριακο,αλλα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου. ειναι απλα η εντυπωση που εχω. τρωει το ψαρι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παντως νομίζω οτι θα τον αφήσω μονιμα στην ησυχια του, στο 20λιτρο. Στο μεγαλο υπάρχει πρόβλημα με τη ροη του φίλτρου. Προσπαθησα ματαια να την μείωσω με ενυδρείακο βαμβακι αλλα αμεσως ανέβασε αμμωνία το ενυδρείο. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Απο τροφη του δινω αυτη. Παντως εγω δεν το πολυπιστευω αυτό το ενδεχόμενο γιατί ο μονομαχος δεν πολυετρωγε, αυτό το διάστημα. Αν και εύχομαι να κανω λάθος και να είναι μονο αυτο. ![]() Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 04-07-17 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει δεν αποκλειεται να ειναι δυσπεψια.
θα δειξει.αστον νηστικο κανα δυο μερες και αν βαλεις και αλατα, λογικα θα πρεπει να αδειασει το ψαρι.(λειτουργουν σαν καθαρτικο τα επσομ) μακαρι να ειναι τοσο απλο και να στρωσει ετσι ευκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι να έχεις μια ποικιλία τροφών και να τις αλλάζεις εγώ δίνω 4 διαφορετικές αν πάρεις μια για τροπικά ψάρια γενικά θα δεις ότι έχει λιγότερη πρωτεΐνη από ότι αυτή που είναι αποκλειστικά για τους μονομάχους επίσης έχε κατά νου ότι οι παλέτες διαστέλλονται στο στομάχι του ψαριού. Το ph λίγο με ανησυχεί αν είναι 7.4 από την βρύση σου πιστεύω δεν χρειάζεται να το ρίξεις παραπάνω και εσύ παιδεύεσαι και ρισκάρεις απότομες μεταβολές στο ενυδρείο εγώ δεν θα το εριχνα κάτω από 7 στην θέση σου θα το άφηνα ως έχει
|
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι ότι μάλλον το παράτησες και μάλιστα κάποια τροφή με πολύ πρωτεΐνη και σε συνδυασμό με το στρες δεν μπορεί να κάνει καλή χώνεψη προτείνω να το αφήσεις αταϊστο μία μέρα και μετά δοκίμασε να του δόσεις μια τροφή με λιγότερη πρωτεΐνη σε μικρή ποσότητα για τοις επόμενες μέρες η κάποια ζωντανή η παγωμένη πάλι σε μικρή ποσότητα μιας και είναι ποιο εύκολοχώνευτη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για αρχάριο με μονομαχο | Constantinos_S | Bettas | 43 | 25-04-17 18:52 |
Βοήθεια για Μονομαχο. | mansos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 48 | 15-11-16 21:34 |
Βοήθεια για την μονομαχίνα μου | isidor | Bettas | 23 | 28-10-16 12:54 |
αρρωστος μονομαχος? μια βοήθεια παρακαλώ! | poppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 16-03-11 23:26 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |