|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη γελάσετε, αλλά στο crhome οι φωτογραφίες φαίνονται,
φτιάξανε add on που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το photobucket και οι φωτογραφίες φαίνονται μια χαρά ![]() Κάνω μερικές δοκιμές τώρα να δω αν φαίνονται όλες Σιγά μη δεν βγαίνανε τα γατόνια να σπάσουν το photobucket ![]() -------------------------- Tο add on είναι αυτό https://chrome.google.com/webstore/d...icjjgj/related photobucket embed fix
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=217 |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο από τον Firefox δεν τις βλέπω,
από τον Chrome τις βλέπω ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑ
|
||||
|
||||
![]()
τακη ολες τις βλέπεις μέχρι κάτω, γιατί ανοίγουν μόνο τα τελευταία ανεβάσματα δλδ τα 4-5 πάνω πάνω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο άνοιξα καμια 10αρια θέματα σου στο Reff safe και τις βλέπω ΟΛΕΣ ΚΑΝΙΚΟΤΑΤΑ
|
|||
|
|||
![]()
μόλις προσπάθησα να μπω με google chrome. Τίποτα πάλι δεν τις δείχνει.
Ελπίζω να γίνει κάτι. Το stc 1000 θέλω να διαβάσω αλλά φαντάζομαι και πιο μεγάλα θέματα και προβλήματα θα υπάρχουν. Μάλλον στημένο μπορεί να το είχανε και συνιστώ επίσης υπομονή, δεν πρόκειται να τους δώσουν 399 οπότε υπομονή, πιστεύω σύντομα θα πέσουν οι τιμές όπως με κάθε τι καινούριο ηλεκτρονικό. Δεν λέω να μην το ψάχνουμε προσπαθόντας να δούμε τις φωτογραφίες μας, να βλέπουμε το photobucket ομως γιατί σε κανένα 6 μηνο προβλέπω μεγάλες εκπτώσεις. 'Ομως υπάρχει πρόβλημα όσο σκέφτομαι το 6 μηνο κιόλας και ότι αν δεν το φτιάξω τον άλλο μήνα θα έχω ψαρόσουπα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Amano άλλαξε χρώμα! | kesanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 21-06-16 17:59 |
Έχει κάτι? | GIAN_NIKOLA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-06-09 19:47 |
Η ΔΕΗ μας άλλαξε τα φώτα | nikman | Φωτισμός | 36 | 26-02-08 08:09 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |