|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ρε Κοσμά.
Τι ατυχία ειναι αυτή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα! Εχω παρει ενα wavemaker jebao rw4.Το εχω βαλει σε μια εξωτερικη γωνια να χτυπαει χαμηλα για να απομακρυνει τις βρωμιες.Εχω την εντυπωση οτι ενοχλει τα πιο μεγαλα ψαρια, ενω τα μικρα πλησιαζουν πιο πολυ και φαινεται οτι ''παιζουν''.Το εβαλα σε μια μεσαια ταχυτητα.Δεν εχω κανει ακομα δοκιμες με προγραμμα και θα ηθελα οποιος εχει κατι τετοιο να μου πει την γνωμη του για το πως θεωρει καλυτερα οτι μπορει να τοποθετηθει και να προγραμματιστει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βαλτο στο max.
3 τετοια έχω και δεν μασάνε καθόλου τα ψάρια. ίσα ισα που πανε και κολυμπάνε κόντρα στο ρεύμα. |
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω! Στο φουλ το εβαλα με night mode.
------------------------- Μολις παρελαβα εναν καινουργιο καδο απο Γερμανια.Μπραβο τους,δεν ζητησαν επιστροφη ούτε μα-μου.....Απο ποιοτητα πλαστικων και κατασκευης η jbl για μενα απο αυτα που βλεπω για αρχη ειναι κατω του μετριου.Ελπιζω να με διαψευσει το μοτερ και η λειτουργια του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 19-07-17 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 300λιτρα malawi mbuna | Xristos1978 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 24-05-13 20:10 |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |