|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί εδώ θα τα πάρει κάποιος άνθρωπος τζάμπα ενω εκεί θα παει να τα αγοράσει... Κάτι που είναι επιπλέον σε σένα γιατί να μην το χαρισεις ; ή να το δώσεις σε κάποια συμβολική τιμή ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα βάλω και βρεθεί κάνεις να τα θέλει τότε ναι οκ. Το θέμα είναι ότι διάβασα πως κάποιοι τα παίρνουν για να ταΐσουν αλλά ψάρια σαρκοφάγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτο καλό θα είναι να τα βάλεις σε μια συμβολική τιμή και να ρωτήσεις και κανα δυο πράγματακια ώστε να καταλάβεις τι ενυδρείο έχει και τι έχει σκοπό να τα κάνει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι βέβαιος ότι θα τα έτρωγαν αν τα άφηνες όλα μαζί; Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι οι γκαπίνες μπορούν να γεννάνε και αφού χωρίσεις τα αρσενικά γιατί αποθηκεύουν σπέρμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ π.χ. θα τα έπαιρνα γιατί έχω κι αλλά γκάπυ.
Μπορείς να δεις ο άλλος τι ενυδρείο έχει. Εαν έχει όσκαρ μην τα δώσεις. Κώστα θα φάνε τα αδύναμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα και αν φάνε κάποια θα μένουν τόσα πολλά που δεν θα έχεις τι να τα κάνεις. Καταλαβαίνω βέβαια αν ενοχλεί η ιδέα ότι τα τρώνε αν και μου φαίνεται απολύτως φυσική. Πιστεύω ότι προσαρμόζονται ανάλογα με τον πληθυσμό, τισ συνθήκες, την ποιότητα και ποσότητα τροφής και κρατάνε μια ισορροπία.
Χθες προσπαθώντας να μαζέψω επιπλέοντα φυλλαράκια με την απόχη είχα βρει το μπελά μου από το γόνο που έμπαινε καταλάθος μέσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα ταιζεις πολύ
![]() |
![]() |
Tags |
γέννα, guppy, διαχωρισμός ενυδρείου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υιοθεσία νεογέννητων | Κλεόβουλος | Tanganyika | 20 | 10-03-15 12:56 |
Χωρισμός γονείς-μικρά | StefanosS | Δίσκοι | 3 | 07-05-11 22:15 |
διαχωρισμός αρ-θηλ | exetlaios | Malawi | 3 | 04-12-07 16:54 |
Διαχωρισμός φύλου kribensis | karalioman | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 25-01-06 10:17 |
PLECOSTOMUS: Διαχωρισμός φύλλου | vagos1 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 14-01-03 19:44 |