|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Να βάλω τα θυληκά στην κύρια δεξαμενή. Περιμένω να μεγαλώσουν να δω τι χρήματα θα έχουν για να δω ποια θα κρατήσω για την επόμενη αναπαραγωγή και ποια όχι. Σε 3-4 εβδομάδες θα αρχίσει να φαίνεται το φύλλο τους. Όσα δεν θα τα χρειαστώ θα τα δώσω σε petshop. Το θέμα είναι ότι έχω και ακόμα ένα θυληκοτητα που θα γεννήσει σε κάνα 2 εβδομάδες. Ίσως να βάλω μπρος και την εφεδρική δεξαμενή που έχω την 60λιτρη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι σε Πετ ΣΟΠ! Γιατί σε Πετ ΣΟΠ !χαρισετα σε κάποιον άνθρωπο. Βάλε εδώ αγγελία! Πάντως αν τα άφηνε στο κύριο ενυδρείο δεν θα γεμιζες σίγουρα θα επιβίωναν λιγότερα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε τα όλα στο κυρίως ενυδρείο. Αν δεις υπερπληθυσμό βάζε αγγελία και χάριζετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις δεν θα τα χρειαστείς;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα τα χρειαστώ γτ θα γεμίσω πολλά ψαράκια, θέλω να κρατήσω συγκεκριμένα χρώματα. Να βάλω αγγελία εδώ αλλά δεν κατάλαβα, γιατί όχι σε πετ σοπ; Από την άλλη αν τα άφηνα μέσα θα τα έτρωγαν όλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί εδώ θα τα πάρει κάποιος άνθρωπος τζάμπα ενω εκεί θα παει να τα αγοράσει... Κάτι που είναι επιπλέον σε σένα γιατί να μην το χαρισεις ; ή να το δώσεις σε κάποια συμβολική τιμή ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα βάλω και βρεθεί κάνεις να τα θέλει τότε ναι οκ. Το θέμα είναι ότι διάβασα πως κάποιοι τα παίρνουν για να ταΐσουν αλλά ψάρια σαρκοφάγα.
|
![]() |
Tags |
γέννα, guppy, διαχωρισμός ενυδρείου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υιοθεσία νεογέννητων | Κλεόβουλος | Tanganyika | 20 | 10-03-15 12:56 |
Χωρισμός γονείς-μικρά | StefanosS | Δίσκοι | 3 | 07-05-11 22:15 |
διαχωρισμός αρ-θηλ | exetlaios | Malawi | 3 | 04-12-07 16:54 |
Διαχωρισμός φύλου kribensis | karalioman | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 25-01-06 10:17 |
PLECOSTOMUS: Διαχωρισμός φύλλου | vagos1 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 14-01-03 19:44 |