|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 60x30x30 Όγκος: 54 lt Κατηγορία: Κοινωνικό ? Φυτά: vallisneria , Hygrophila Polysperma Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 melanotaenia praecox , 3 Xiphophorus Hellerii, ramshorns Διακοσμητικά υλικά: Πέτρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: οχι ακόμη Φωτισμός: 15 watt t8 (του ενυδρείου) Διάρκεια φωτισμού: 7,30 ώρες Φιλτράρισμα: Eco filtrer 300lt/h + βιολογικό υλικό μαζί με τον άνθρακα Θερμοστάτης: τον έβγαλα Λίπανση: ταμπλέτες Sera Florenete Παροχή CO2: οχι ακόμη Τους παραμέτρους νερού δεν τους έβαλα διότι περιμένω υγρά τεστ π έχω παραγγείλει. Πρώτα φυτά είχα βάλει Hygrophila κ το Egeria Densa το οποίο μας άφησε. Όπως επίσης το Hygrophila μας έμεινε 1-2 ρίζες μόνο. Δεν έχω δει καθόλου ανάπτυξη από τα φυτά. Στην αρχή δεν έδεναν με τπτ οι ρίζες και συνέχεια τα έβλεπα στην επιφάνεια. Τώρα σαν να μειώθηκε λίγο αυτό αλλά νομίζω ότι δεν αναπτύσσονται. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα μικρά ενυδρεία κάνουν τα ψάρια επιθετικά | klipitiklopos | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 03-01-12 21:51 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |