|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το photobucket έχει καταντήσει μια αηδία και μισή εδώ και χρόνια, αλλάξτε host.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκα και εγω να δω τις οδηγιες του Σπυρου για τον STC 1000 και εχουν εξαφανιστει!
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε μας τίναξε στο αέρα σου λέω
|
|||
|
|||
![]()
Στείλτε complain, ίσως αλλάξουν πολιτική για τις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες, δεν αποκλείεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα στα υπομνήματα τουλάχιστον να ανεβαίνουν οι φωτος στο ίδιο το thread για να μην έχουμε τέτοια στο μέλλον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και με το imageshack την είχα πατήσει Γιάννη , αλλά τότε ήταν στις αρχές και είχα πολύ λίγες φωτογραφίες.
Μόλις κατάφερα και έκανα download κάποιες φωτογραφίες και είναι 1529 , άντε όλες αυτές να ανέβουν αλλού και να αλλάξω λινκς. δεν γίνεται αυτό
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ εχω πρόβλημα.
θέλουν μπερντε... |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικά κατι θα γίνει......
Και μονο που το σκέφτομαι ζαλίζομαι με την αντικατάσταση στην θεματολογία! Αν και νομιζω οτι ειναι παράνομο αυτο που κανει με κλείδωμα στις υπάρχον φωτο, εαν θελει να αλλάξει στρατηγική και να ειναι επι πληρωμή, έπρεπε να το έκανε απο τις νέες ή να σου έδινε κάποιο χρονικό περιθώριο να τραβήξεις τις φωτό του λογαριασμού σου! Είδωμεν..... |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα, άντε τώρα να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σε άλλο host και να αλλάξεις τα λινκ σε τόσα θέματα,
καταστροφή, θα έλεγα καμιά κουβέντα τώρα αλλά μετά θα πρέπει να αυτομπαναριστώ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Amano άλλαξε χρώμα! | kesanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 21-06-16 17:59 |
Έχει κάτι? | GIAN_NIKOLA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-06-09 19:47 |
Η ΔΕΗ μας άλλαξε τα φώτα | nikman | Φωτισμός | 36 | 26-02-08 08:09 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |