|
|
||||
|
||||
![]()
Με 3 φορές διαδοχικές αλλαγές στα 60 λίτρα από 20 λίτρα τη φορά,
αλλάζεις το 81,5% περίπου, ενώ με 5 αλλαγές από 20 λίτρα θα έχεις αλλάξει το 97,9%, για αυτό σου είπα όσες πιο πολλές αλλαγές μπορείς τώρα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
στην μια φωτο φαινεται και αυτο που κρεμοταν απο το ψαρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό πρεπει να το εχεις ίσα με το μαυρο...
Νομιζω θα σου τα πει κι ο κύριος Τάκης. Οτι αυτά τα χρυσόψαρα γίνονται τεραστια.. Κι το φιλτρακι ξέρω οτι λέει οτι είναι για 60 λίτρα αλλά είναι μικρο. Ειδικα για τα χρυσόψαρα. Μέσα έχει ενα σφουγγάρι. Θα πρεπει να το κόψεις κι να πάρεις απο το Πετ ΣΟΠ ενα πράγματα κι ειτε σαν μπιλοτσες άσπρες ειτε σαν μακρονι. Αυτό είναι το βιολογικό υλικό που θα βοηθησει να στρώσει το φίλτρο σου κι τι ενυδρείο σου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γεω κατ : 28-06-17 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φτάσουμε και στο ενυδρείο, μπορεί να βρεθεί και μεταχειρισμένο, προς το παρόν και για μερικούς μήνες δεν θα έχουν πρόβλημα και σε αυτό.
Για το φίλτρο τώρα, αλλά και γενικότερα δεν θα κάνεις καμία αγορά χωρίς να τη συζητήσουμε. Το φίλτρο όντως είναι μικρό. Μπορείς να μας πεις τι έχει μέσα ; Πρέπει να έχει σίγουρα ένα σφουγγαράκι, έχει και κανά κουτάκι με άνθρακα ; Μήπως να κοίταζες για κάποιο εξωτερικό φίλτρο ; Καλύτερα να μη κάνεις βιαστικές κινήσεις , μη πετάς τσάμπα λεφτά. Πες μου τις διαστάσεις του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
Στο Ηράκλειο υπάρχει ενα πολύ καλό πετσοπ , τουλαχιστον σε εμένα ηταν άψογος. Αναφέρομαι στο Μυσιρλη. Αν μπορείς πήγαινε. https://misirlis-aquarium.gr/30-ekso...strat-pro.html
Μιλάω για κάτι τέτοιο... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία
![]() Αυτό που κρέμεται είναι κόπρανα, να μην ανησυχείς. Αφού το ενυδρείο έχει καπάκι το γεμίζεις μέχρι τέρμα επάνω. Τα συγκεκριμένα ψαράκια θέλουν ενυδρείο τουλάχιστον 200 λίτρων και με μήκος ενυδρείου από 1,20 και πάνω. Αν μπορείς μέτρησε διαστάσεις ενυδρείου και πες μας (Μήκος, Πλάτος, Ύψος) Ρίξε μια ματιά σε αυτό να μάθεις μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες για τα χρυσόψαρα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος μετά απο θάνατο χρυσόψαρου. | ΓΙΩΡΓΟΣ30 | Ασθένειες-Θεραπείες | 9 | 03-05-16 05:54 |
Τι κάνω μετά τον θάνατο ψαριού ; | dinos123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-13 07:47 |
Ερώτηση για Θάνατο | latremena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 15-07-12 11:10 |
Προωθητικές ενέργειες και εθελοντισμός. | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 20-04-08 22:00 |