|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το εκανα μισό μισό!
Βέβαια κανει ωραία γραμμωση! |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα.. Θα δω.. Δεν βάζω ακόμα ψάρια καθώς αύριο ή μεθαύριο θα έρθει το φίλτρο που παράγγειλα.(To sun sun το μικρό). Οπότε λέω να στρώσω το φίλτρο πρώτα. Να κάνω αλλαγή νερού αύριο λέτε ή να έρθει το φίλτρο να το λειτουργήσω και μετά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά στο φίλτρο θα βάλεις οτι βιολογικό υλικό είχες στο μικρο, χωρίς φυσικά να τα πλυνεις. Tώρα που θα αλλάξει φίλτρο εγώ θα σου συνιστούσα για δυο μέρες να μην κανεις τις αλλαγές που σου είπαμε κλπ.να στρώσεις κι αυτό το φίλτρο για να μην εχεις θέμα στη συνεχεια. Βέβαια δεν ξέρω και ποσο μεγαλο είναι... Αν ειναι πιο μεγαλο και χωραει πολυ βιολογικο υλικο μπορει να παρει περισσοτερο χρονο.Και αφού δεις με τις μετρήσεις οτι δεν επηρεάστηκε το στρώσιμο στη συνέχεια να κανεις αύτα που σου είπε ο κύριος Τάκης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ Δήμητρα.
Καλημέρα σε όλους! Σήμερα έρχεται το φίλτρο! Επειδή το Praktiker μου πέφτει μακρυά και αλλού δεν βρίσκω ελαφρόπετρα, υπάρχει κάτι άλλο καλό για να βάλω στο φίλτρο; (Πέρα της βιοπέρλας που θα προσθέσω απο το παλιό μου φίλτρο) |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά το φίλτρο πήρε μπρος..Καλό μου φαίνεται απλά δεν έχει καμία σχέση η δύναμη του με το άλλο το κινέζικο που ήταν πλυντήριο.. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό?!
Επίσης πλέον ξανα ζω τον παιδικό μου εφιάλτη..Δηλαδή τον ήχο του νερού που πέφτει στην επιφάνεια σαν να έχεις ξεχάσει ανοιχτή βρύση.. |
|
||||
|
||||
![]()
Να το βάλεις πιο κάτω. Το φίλτρο δεν χρειαζεται να έχει τη δύναμη που είχε το άλλο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |