|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι!
![]() Βρήκαμε κάποιον να πάρει το ψαράκι μας! Αύριο θα πάει στο καινούριο του ενυδρειο και θα ήθελα να ρωτήσω πως πρέπει να κινηθώ για να μην κάνω καμία χαζομάρα πάλι :Ρ Θέλω να βάλω ψαράκια που να μην με δυσκολέψουν πολύ από την άποψη επεξεργασίας νερού κτλ.. Απ ότι έχω καταλάβει πάω για ζωοτόκα για τα λίτρα μου σωστά; Αν πάμε για guppy ποσά ψαράκια θα πρέπει να πάρουμε για αρχή; και θα μπορούσαν να συνδυαστούν με κάτι άλλο; Επίσης καθυστέρησα την αγορά εξωτερικού φίλτρου για να δω πρώτα τι θα κάνω με τα ψαράκια.. Το fluval η το Astro που έβαλα παραπάνω είναι εντάξει σε σχέση με τις απαιτήσεις που θα έχει το ενυδρειο μας; Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάθος Ξεκίνημα...βελτιωμένη συνέχεια; Και τώρα τί; | BabiRico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 28-01-17 08:39 |
Λάθος ώρα | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 5 | 21-12-05 00:41 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |
Ερώτηση από αρχάριο...ή αλλιώς ...λάθος ξεκίνημα | vakol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-02-04 06:36 |