|
|
|||
|
|||
![]()
pet shop ήταν?
δεν το χα κατάλαβει εγώ, |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη θα σε παρακαλούσα να μη κάνεις προτάσεις
και να μη δίνεις συμβουλές αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος πως οι πληροφορίες είναι σωστές και τεκμηριωμένες. Και από την άλλη δεν μπορεί να ρωτάς σε δικό σου θέμα τι είναι στρωμένο ενυδρείο , και σε άλλο θέμα να δίνεις συμβουλές σε άλλον αρχάριο πως να στρώσει το ενυδρείο του και που να βρει μπόλι. Αυτό εννοούσα στο δικό σου θέμα πως μας τρολλάρεις, Ελληνιστί "μας δουλεύεις" ή "μας κάνεις πλάκα"
|
||||
|
||||
![]()
Η κοπελα έχει βάλει εδώ αγγελία για Μπολι! Μακάρι νά ναι κάποιος απο τα Γιάννενα . Δεν πρότεινα αυτό το κουτί απο τα ικεα γιατί δεν ξέρω αν έχουν ΙΚΕΑ εκεί. Και ενα οποιοδήποτε πλαστικό δε θα το εμπιστευομουν.
Επίσης Μίλησα για το τι θα πάθει το ψαράκι αν μείνει εκεί μέσα. Γνωρίζω πολύ καλά οτι δεν θα πάθαινε νανισμό άμεσα. Απο τη περιγραφή κατάλαβα οτι ηταν πολύ χαλιά το ψαράκι. Πέννυ δεν είναι τόσο άσχημα , τώρα που είδα τις φωτογραφιες. Σίγουρα θα ανακάμψει. Καλη συνέχεια και οτιδηποτε χρειαστείς εδω είμαστε! |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις πηρα το κουτι απο ικεα..το ψαρακι συνεχιζει και ειναι ακινητο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά κάνει το μπόλι και από τροπικό ενυδρείο.
Κάνε λίγο υπομονή να δούμε πως θα πάει
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παρα πολυυ!!!! ☺☺☺☺
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο στον Κωστα που βοηθάει.
δωστου το φιλτρο σου καλύτερα, να στο φτιαξει οπως πρεπει. ελπίζουμε να στρώσει, την προσπάθεια σου την εχεις κανει.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά Πέννυ!!! Και φυσικά κανει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πέσαν τα λέπια | pavos | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 12 | 12-07-16 16:37 |
Κοκκινίλες! | kapsok | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 17-03-10 18:05 |
Κοκκινίλες στα πτερύγια (albino??) | radis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 17-05-06 15:40 |
κοκκινίλες | giannis1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 16-04-04 02:37 |