|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τρωνε και τα fancy με τα μονοουρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να συμφωνησω.... Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συμβίωση τους, τα fancy όταν θα πάνε να φάνε θα καταβάλουν προσπάθεια να κολυμπήσουν το ίδιο γρηγορα με τα μακρόστενα. Το μόνο fancy που θα μπορούσε να έχει προβλήμα είναι το black moor λόγω του σχήματος ματιών του και γενικά το αδύναμο κολυμπι. Βέβαια και στο τελευταίο υπάρχουν και εξαιρέσεις. (Έκανα μία συμπλήρωση πηγαίνοντας λίγο πίσω το θέμα σορυ όποιον ενοχλησε
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 27-06-17 στις 09:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εγω που εχω το black moor μου με 6 common δεν εχω κανενα θεμα στο φαι. Το προβλημα ειναι στις περιοδους αναπαραγωγης γιατι ειναι θηλυκο και τρωει πολυ κυνηγι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πέσαν τα λέπια | pavos | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 12 | 12-07-16 16:37 |
Κοκκινίλες! | kapsok | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 17-03-10 18:05 |
Κοκκινίλες στα πτερύγια (albino??) | radis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 17-05-06 15:40 |
κοκκινίλες | giannis1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 16-04-04 02:37 |