|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να πάρεις φύλλο ολόκληρο ;
θα πας στο Leroy και θα πάρεις και θα πληρώσεις μόνο τα κομμάτια που θες, όχι τα ρετάλια δες τιμές https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia...ou/?pg=2&srt=0 προτίμησε το Οκουμέ
|
|||
|
|||
![]()
Οι διαστάσεις των φύλων είναι 2.50*125 και εμένα το vivarium θα είναι 2.20*1.10.
Οπότε αναγκαστικά θα χρειαστώ σίγουρα 2 ολόκληρα για πλάτη και πάτο μαζί με πλάι . |
|
||||
|
||||
![]()
δες τιμες στο leroy,
απο τις πιο φθηνές που εχω βρει, αλλά στο θαλάσσης, τα άλλα δεν τα έχω ψάξει
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε μου θα γινει φοβερο,θελουμε πολλες φωτο απο ολα τα σταδια κατασκευης του. τι θα βαλεις μεσα?dart frogs?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ κύριε Τάκη θα κοιτάξω και στα leroy.
Ναι dart frogs θα βάλω. . Έβαλα κάποια ξύλα που έχω πάνω στο σιναζι για να φανταστώ περίπου το τελικό μέγεθος και αφού συμφωνήσει και η γυναίκα θα της πω μήπως το κάνουμε ολο vivarium Γιατί όσο μεγάλο και να είναι κάτι ποτέ δεν είναι αρκετό!!! Απλά φοβάμαι μην κάθεσαι στο σαλόνι και σε πλακώνει το μέγεθος και μετά δικαιωθούν όλοι που με λένε υπερβολικό! !! Εσείς θα το κάνατε όλο το μήκος vivarium Ή θα βάζατε κανένα ραφακι στο βάθος αριστερά ;; |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν θα πρασινήσει και θα ομορφύνει,δεν θα σε πλακώνει κανένα μέγεθος!Το αντίθετο θα έλεγα!
Καλή επιτυχία! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή και καλυ επιτυχία θα είναι υπέροχο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό στα αριστερά κάτω από την τηλεόραση είναι τζάκι? καλη επιτυχια στο εγχείρημα σου!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium στον τοίχο χωρίς βάση από κάτω. | GHOST_G7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-04-17 13:54 |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |