|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αφαίρεση του σιφονιού και του κλείστρου, τοποθέτηση στρόφιγγας , και γέμισμα διοξειδίου σε υγρή μορφή σύμφωνα με τη χωρητικότητα της μπουκάλας, πχ οι δίκιλες μπουκάλες χωράνε 2 κιλά διοξείδιο σε υγρή μορφή και 55bar πίεση, οι 5κιλες 5 κιλά κοκ. Που ακούστηκε σε μπουκάλα σε αέρια μορφή ; ούτε 2 ημέρες δεν θα κρατήσει, και πες τους αν μπορείς, το διοξείδιο κοστολογείτε από 1 έως 2 Ευρώ το κιλό, και έτσι το γέμισμα μιας; δίκιλης μπουκάλας κοστίζει από 4 έως 6 Ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ, άκου 37 Ευρώ, με χρυσάφι τη γεμίζουν ; με 35 Ευρώ αγοράζω καινούρια μπουκάλα γεμάτη, φίλε μου πρόσεχε , αυτός είναι κλέφτης ή κάτι δεν κατάλαβες καλά. Ακόμα και 10 Ευρώ να σου πει το γέμισμα δίκιλης μπουκάλας είναι πολύ Πόσο σου χρεώνει δηλαδή τη μπουκάλα καινούρια ; 200 Ευρώ ; για του λόγου το αληθές , δες πόσο κοστίζει ένα δίκιλος πυροσβεστήρας http://www.telchines.gr/index.php?op...id=228&lang=el
|
|||
|
|||
![]()
Τα προβλήματα αυτά είχα και εγώ και πήρα μια φιάλη από κάβα 55e και ησύχασα το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι είναι μεγάλη όταν τελειώσει μου δίνουν άλλη με 8e ρίξε μια ματιά και σε μια κάβα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έτσι, σε απομακρυσμένα μέρη που δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε μαγαζιά με πυροσβεστικά είδη, είναι μία πολύ καλή λύση
|
||||
|
||||
![]()
Μμια χαρα καταλαβα την τιμη, δυστυχως εδω τοσο παει, θα πρεπει να τη στειλει στην αθηνα για γεμισμα γιατι δε γεμιζει αυτος, αν ζεις επαρχια εισαι λιγο στο ελεος ολων αυτων, το καταστημα ειναι για πυροσβεστικα ειδη και ειναι το ενα απο τα 2 του νησιου.
Το επομενο σταδιο θα ηταν να το στειλω εγω αθηνα και να πληρωσω πηγαινε και ελα τα μεταφορικα οποτε μια στα ιδια πεφτουμε |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε τότε σε μία κάβα και πάρε μπουκάλα που βάζουν στα αναψυκτικά, στα postmix και στις μπύρες βαρέλι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι προτεινετε για διοξειδιο ? | RAMEREZI_BLUE | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 06-04-16 22:59 |
διοξειδιο | geo38 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-09-10 10:40 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ | nikos2380 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 04-09-10 20:41 |
αλγη και διοξειδιο | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-10 16:42 |
Διοξειδιο | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 03-01-06 23:22 |