|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως σας βρηκα! Λες αυτο που ειναι στον πορο λιγο πιο πανω απο το χαλκιαδακη? Αν ειναι θα παω να δω και εκει, ευχαριστω. Ψαχνω αρχικα να βρω το ενυδρείο γτ απο οτι βλεπω δεν ειναι και πολυ ευκολο να αποφασισεις. Και αφου το στησω και στρωσει θα δω για ψαρακια... Απλα ηθελα μια γενικη ιδεα τι ψαρακια πανε σε αυτα τα λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσα στην αρχη να φτιαχω ενα φυτεμενο με σαλιγκαράκια και να βλρπω σιγα σιγα πως παει για να βαλω ψαρακια? Για white cloud σκεφτομαι ενα μικρο κοπαδι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια τα διαλέγεις πρώτα και τα παίρνεις τελευταία.
Αν κάνεις πρώτα το στήσιμο μπορεί αυτό να περιορίζει τις επιλογές σου ή και να πρέπει να αλλάξεις το στήσιμο.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μαλλον βρηκα τα ψαρακια που θελω...
1 ζευγαρακι colisa lalia και ενα κοπαδι cherry barb. Ισως βαλω και κατι ακομα οπως καποιο σαλιγκαρι (ενα ριγωτο μαυρο κιτρινο που τρωει την αλγη μ αρεσε) αλλα θα το δω οταν παω στο πετσοπ που θα τα παρω... Θελω να το κανω φυτεμενο με ευκολα φυτα. Τι μου προτινετε για αρχη? Γυρω για 70 λιτρα θα ειναι το ενυδρειο εφοσον παρω αυτο που σκεφτομαι. (61χ31χ44) |
|
||||
|
||||
![]()
θελεις μαλακο νερο γι αυτα τα ψαρακια, κυρίως για τα γκουραμι.
επεξεργασία του νερου με α/ο η τυρφη δλδ |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλακο νερο εννοεις στο pH? Γυρω στο 6,5 με 7 ειδα οτι θέλουν.
Υπαρχουν καποια φυτα που βοηθανε με αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να κανεις επεξεργασία νερού με τύρφη ή αντίστροφη οσμωση ...
Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε πιο απλα πράγματα για αρχή. Το ph πέφτει κι με τη χρηση διοξείδιο. Ωστόσο αυτο δεν πετυχαίνει παντα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|