|
|
||||
|
||||
![]()
Σκιμμερ ; Αλλαγές νερού;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Σκιμμερ έχω το tunze 9001.
Αλλαγές 15-20 λίτρα την βδομαδα εκτός από κάνα δυο φορές που έκανα στις 15 μέρες. Το σκιμμερ πολλά βράδια το βγάζω απ την πρίζα κατά τις 1 και το ανοίγω πάλι στις 7 το πρωί γιατί κάνει φασαρία δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο απλά το αναφέρω. Μετρήσεις 20/6/2017 Αλατοτητα 1026 PH 8,2 Θερμοκρασια 27,1 Αμμωνια 0 No2 0 No3 10 Ca 420 Mg 1380 Kh 8 Φωσφορικα 0.028 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επίσης δεν έχω καταλάβει τον λόγο να δουλεύει 3 εταιρίες από βακτήρια. Πρέπει οι ρουτηνες να είναι με πρόγραμμα και ανάλογα με το τι παίζει στο ενυδρείο να προσαρμοζωνται. Αν πέσουν λίγο ακόμα τα νιτρικά-φωσφορικά θα είσαι κομπλέ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Σάκη.
Το σκιμμερ φίλε κάνει φασαρία. Οι λύσεις που έχω είναι η να το βγάλω τελείως, η να το βγάζω το βράδυ. Κάποιες μέρες κάνει πιο πολύ φασαρία και το βγάζω άλλες φορές δεν ακούγεται τόσο και το αφήνω. Η δεν τα γράφω καλά η δεν τα διαβάζεις καλά Σάκη! ![]() Δεν δουλεύω 3 βακτήρια. Special blend δουλεύω μόνο. Απλά ανέφερα ότι έχω και τα άλλα. Σε πόσα νιτρικά και φωσφορικά να στοχευω σύμφωνα με τα κοράλλια που έχω λες? Εχθες ξαναπήρα μετρήσεις. Νιτρικά 5 φωσφορικά 0,009 |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν
Άρη Νομίζως είναι λάθος άνοιξε κλείσε το σκιμμερ. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες πως γίνεται, την μια να μην ακούγεται και την άλλη να ακούγεται πολύ; Τι σκιμμερ έχεις; 5 νιτρικά είναι πολύ καλά Άρη, εκεί να είσαι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-06-17 στις 14:23 |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σου πω ρε Σάκη ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Το tunze 9001 έχω. Ακούγεται ένα πράγμα σαν γουργουριτο δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Κάποιες φορές αυτό είναι πιο έντονο και κάποιες άλλες όχι.
Όταν κλείνω τον αέρα σταματάει. Μπορεί να είναι και φυσιολογική η φασαρία που κάνει (δεν ξέρω από σκιμμερ) αλλά κάποια βράδια ενοχλεί την γυναίκα οπότε και το βγάζω απ την μπριζα. Τι κακό μπορεί να προκαλέσω Σάκη που το κλείνω κάνα 6ωρο το βράδυ? Επίσης και κάτι άλλο. αν θέλω να λιπανω την φτερωτή του μπορώ να χρησιμοποιήσω λίγη βαζελίνη? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Άρη έτσι δουλεύουν τα σκιμμερ λογικά αυτό που ακούγεται είναι από το σωληνάκι και ακούγεται λιγότερο όταν το έχεις κλειστό. Το σκιμμερ εφόσον υπάρχει πρέπει να είναι ανοιχτό. Δεν έχεις κάποιο άλλο χώρο να το βάλεις; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |