|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για τα ανεμιστηρακια υπάρχουν κατασκευές στα θέματα της κατηγορίας DIY και δες και το θέμα Καύσωνας και ενυδρείο στην κατηγορία Αρχαριοι
|
|||
|
|||
Τον εβγάλα Αλλά δε κατάλαβα αν είναι σπασμένος οι αντιστάσεις δεν κουνιούνται αλλα γκλου ακούγεται.
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Βοηθήστε με να κατεβάσω θερμοκρασία. Μήπως η Ελένη από το igna έχει να παρω; κύριέ τΑκη βοηθεια
|
||||
|
||||
Ανεμιστηράκια Χρύσα, δεν υπάρχει άλλη λύση
|
|||
|
|||
Θέλω οδηγίες. Η Ελένη από Κομοτηνή έχει να παραγγειλω;
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω βρε Χρύσα , πάρε ένα τηλέφωνο
|
|||
|
|||
Α νόμιζα ήξερες. Επειδή δεν ξέρω τι θα παραγγείλω έλεγα μηπως μου πει κάποιος και τα πάρω.
|
|||
|
|||
Τελικά ανεμιστηρακια για ενυδρείο Υπάρχουν; Πη ρα κάνα 2 μαγαζιά εδ ω και μου είπαν ότι δεν έχει. ¶λλος ειπ Ε για ψυκτικό μηχάνημα. Τελικά τι κανω;
|
||||
|
||||
Πάρε από κατάστημα ηλεκτρονικών. Πάρε 2 ή 3 και μαζί έναν μετασχηματιστη που να τα σηκώνει. Υπάρχουν τέτοιες κατασκευές στην κατηγορία DIY. Δες τις για να καταλάβεις καλύτερα
|
||||
|
||||
Εγώ προτιμώ να μην βγάζω τον θερμοστάτη από την πρίζα το καλοκαίρι μια φορά πήγα διακοπές ένα 2ήμερο ξέχασα το κλιματιστικό ανοιχτό ο θερμοστάτης δεν ήταν στη πρίζα η θερμοκρασία του ενυδρείου έπεσε στους 13 και σκότωσα ένα κοπάδι νέον.
|
|
||||
|
||||
Μπορεί όμως να χαλάσει ο θερμοστάτης του θερμαντήρα και να στο πάει 40. Ή να ξεχάσεις ανοιχτή μια βρύση και να πλημμυρίσεις. Το ιδανικό είναι να υπάρχει κοντρολερ θερμοκρασίας και να μην έχεις τέτοια προβλήματα. Κι εγώ τους αφήνω μέσα τους θερμαντηρες
|
||||
|
||||
Παράθεση:
stc1000 ελεγκτή θερμοκρασίας! |
|
||||
|
||||
[QUOTE=chrissa562011;1012881]Τελικά ανεμιστηρακια για ενυδρείο Υπάρχουν;
http://www.petsupermarket.gr/2892/πρ...-7w-large.html |
|
|||
|
|||
Πως καθαρίζει η ανουμπια από την αλγη;
|
||||
|
||||
Τι άλγη;
|
|
||||
|
||||
αν είναι καφέ άλγη , απαλά με μια οδοντόβουρτσα ίσως καθαρίζει,
αν είναι άλλη αλγη βγάλε μια φωτό να τη δουμε
|
|||
|
|||
Καφέ είναι σα σκουροα
|
||||
|
||||
σιγά σιγά με οδοντόβουρτσα, αλλά θα ξαναγεμίσει πάλι αν δεν βρεις τι φταίει
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν φαινεται
|
||||
|
||||
την βγάζεις έξω και σιγά σιγά με οδοντόβουρτσα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-06-17 στις 12:04 |
|
|||
|
|||
Θα βγαλ ω φωτό Όταν την καθαρίσω. Μάλλον Κυριακή με την εβδομαδιαία αλλαγη
|
|||
|
|||
Υπάρχει περίπτωση να το εφαγαν; λείπει η ουρά και τα λέπια είναι ξεσκισμενα
|
||||
|
||||
Δεν μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά. Αλλά ναι μπορεί να υποστεί μπουλινγκ απο τα παπαγαλοψαρα... Τι άλλο έχεις μέσα; κι τι ψάρι είναι αυτό που έχει το θεμα;
|
|
|||
|
|||
Δεν είχα μπαταρία στο κινητό και δεν δούλευε το φλας. Θα ξαναβγάλω σημερα. Το ίδιο είχε πάθει και το παπαγαλοψαρο από τη ζέστη. Το ψαράκι είνΑι κιχλιδα Αλλά δεν ξέρω ποια ακριβως απλά από κάτω είναι πορτοκαλι
|
||||
|
||||
Δεν νομιζω οτι είναι απο τη ζέστη...
|
|
|||
|
|||
Ναι τον εφαγαν χθες μέχρι το κοκαλο της ουράς έφτασαν και τελικά το βράδυ το ψαράκι πεθανε
|
||||
|
||||
Τα παπαγαλοψαρα θα έπρεπε να μην τα επιλέξεις γιατί είναι υβρίδια και από τον τρόπο που τους έχουν τοποθετήσει τα πτερύγια δυσκολεύονται να κάνουν μια κίνηση π.χ. πολύ εύκολη για κάποιο άλλο ψάρι. Τα ψάρια σου λογικά ειναι ΑΣΥΜΒΑΤΑ μεταξύ τους. Τι ψάρια σου έμειναν τώρα; Και πόσα;
|
|
|||
|
|||
5 αλλά δεν ξέρω να σου πω τι ακριβώς. Νομίζω τα υπόλοιπα κιχλιδες είναι Αλλά δεν ξέρω ποια ακριβώς.
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Δεν ήξερα Όταν τα Πη ρα. Τα ειδα και τα Πη ρα δεν ήξερα λεπτομέρειες ούτε κανει ς μου είπε τίποτα. Τω ρα έγινε δεν μπορώ να τα παρατησω Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrissa562011 : 01-07-17 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Χρυσα μπορείς να τα χαρισεις. Έτσι τα ταλαιπωρεις.Τα παπαγαλοψαρα θα στα σκοτώσουν. Εφόσον ξεκίνησαν με ενα θα το κάνουν κι στα υπολοιπα.
Έκανες αλλαγή μετα την απώλεια ; Βγάλε μας μια φωτογραφία γιατί κι εγώ δρ θυμάμαι τι ψαράκια εχεις τελικά , είχα μείνει στο οτι θα φιλοξενούσες ,όχι οτι θα τα κραταγες. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να ξέρεις οι κιχλίδες είναι απο τα πιο επιθετικά ψάρια... Θα πρέπει να μάθεις τι είναι τα ψάρια σου υπάρχει και ενότητα "αναγνώριση ειδών" στο φόρουμ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα ενυδριοφιλος απο Ξάνθη | tepe | Greek Aquarist's Boards | 11 | 03-03-17 12:49 |
Αρχάρια!!!! | Eveline S. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 20-10-12 01:16 |
Αρχάρια με σκαλάρια.. | MissDestat | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 25-05-12 16:52 |
Αρχάρια στη malawi | evaggelia | Malawi | 23 | 17-03-12 14:24 |