|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Μανο!
Μπράβο φιλαρακι,τούμπανο η βάση! Θα σου πρότεινα την πίσω μεριά να μην την "ντύσεις,για να αερίζεται ο χώρος του σαμπ οταν θα εχεις κλειστά τα ντουλάπια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σιγά σιγά θα φτιάξω και το κουτί με τις πρίζες ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 22-06-17 στις 21:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο αγόρι καλά τα πας!
έρχονται ωραίες στιγμές!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλά φιλαράκι 😀 Αργώ αλλά θα τα καταφέρω. Που θα πάει
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειράζει Μάνο, καλύτερα να αργείς και να γίνει σωστά, παρά βεβιασμένες κινήσεις που καταλήγουν σε μελλοντικές αστοχίες!
Πάρα πολύ άμορφα όλα φιλαράκι ,πρίζες θα χρειαστείς περισσότερες! Αισθητήρας υγρασίας; για δώσε πληροφορίες σε παρακαλώ πολύ, γιατί τους έχω έτοιμους για κίνηση στον χώρο του σαμπ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τον κοντρολερ είναι σαν τον stc τον δουλευει το φιλαρακι μου ο Θάνος στο σαμπ του και θα νε βοηθήσει να το στήσω είναι σαν αυτό εδώ Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/252397297895 ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Το κατασκευαστικο είναι ένα απ τα ωραία πράγματα στο χόμπι. Μπράβο φιλαράκι πολύ σε χαίρομαι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |