|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον φιλη εχουμε και λεμε. Πρωτον, θεωρω οτι ειναι πολλα τα ψαρια για τα λιτρα σου. Επισης το ελαχιστο μηκος για comet θα πρεπει να ειναι 1.20. Αυτο που πρεπει να σε ανησυχει ειναι οτι το ψαρι ειναι νωχελικο και οτι δεν αναπτυσεται. Τι μηκος εχει? Γιατι σε τετοια ηλικια θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 20-25 εκατοστα εφοσον ζουσε σε καλες συνθηκες. Εισαι σιγουρη για τα τεστ? Γιατι 17 νιτρικα δεν ξερω κανενα τρστ να μετραει. Συνηθως εχουν δεικτη για 5, 10, 20, 30, 40 και παει λεγοντας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθω να ανεβασω βιντεο. Αντε να δω. Λοιπον εχπυ ε κνλεμε. Τα νιτριλα ετσι ακριβως μου τα εδωσε το πετ σοπ νομιζω οπως τα λες τα εβγαλε κ πηρε περιπου την μεση τιμη. 25 εκ δεν με την καμια. Αδελφε οσο εχω το ψαρακι το περοιποιουμε οσο καλυτερα μπορω. Προηγουμένως δηλ 3.5 χρονια πριν δεν μπορω να γνωριζω κ πολλα ξερω ητανε σε πολυ μικρο ενυδρείο ισως κ γυαλα.
Σημερα που μιλαμε ξαφνικα βρισκεται σε συγχηση εδω κ μερες. Τι μπορει να φταει ρε παιδια κ τι μπορουμε να κανουμε? Οσο γιαβτα λιτρα εχω σκοπο να το αλλαξω συντομα και να παρω 400 λιτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καμια συμβουλη ρε παιδια? Τιποτα? Εχω τημ εντυπωση οτι πλεον δε τρωει κ ολας. Κακο σημαδι. Αν εχετε δει διαβητικο σοκ καπως ετσι κινείται
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν δούμε κάποια φωτογραφία ή ακόμα καλύτερα κάποιο βίντεο δεν είναι εύκολο να βοηθήσουμε.
Προσπάθησε να τραβήξεις κάποιο καθαρό βίντεο , ανέβασε το στο youtube και βάλε εδώ το link. Πρώτα από όλα όμως κάνεις καθημερινές αλλαγές, το φρέσκο νερό είναι το καλύτερο φάρμακο
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει όμως να στειλεις βίντεο σε μας. Ανέβασε το στο you tube και βάλε λικν εδώ. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το βοηθήσουμε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια.
ΣΟΣ. Το OH επεσε αρκετα. Ειμαι στο 6 με 6.4. Σορρυ ππυ αργω λιγο η διαφορα η ωρας κ λιγο το υψηλο φορρο εργασιας. Αλλα βλεπψ καθηνερινα τονφορουμ. Στα υπολοιπα φωσφορικα κοντα στο 2 ΝΟ3 10 NH3 μηδεν νιτρωδη μηδεν Πως ανεβαζω το oh χωρις buffer ? Στο πετ σοπ θεωρουν πως μπορει να εχει βακτηριο το ψαρακι ------------------------- ΣΣΣΣΣΟΟΟΟΙΙΟΣ..... σοβαρη παρενέργεια Με κάποιον μαγικο τρόπο το ψαράκι μπηκε μεσα σε ενα πηθαρι που ειχα στο ενυδρειπ και ειχε διπλωθει. Αναβαζω φωρο να δειτε. Μετα βιας το εβγαλα αλλα η κατασταση πλεον επιδεινώθηκε. Γανισε πληγές πειτε νου παιδια. Αλλατι κ μελαφιξ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 02-07-17 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σε Συνέχεια του προηγουνεβου παρακαλω δειτε φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι. αλατι και μελαφιξ
βγαλε αυτα τα ψευτικα διακοσμητικά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφη χρυσοψαρου και κοι | panos70 | Χρυσόψαρα | 2 | 04-05-17 18:56 |
Ειδος χρυσοψαρου? | Poseidon | Χρυσόψαρα | 11 | 17-02-16 02:21 |
Περιεργη συμπεριφορά πλατυ | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 17-07-11 09:48 |
νεα χρυσοψαρου!!!! | LunaDark | Χρυσόψαρα | 22 | 09-05-11 00:53 |
fighting coanch-περιεργη συμπεριφορά | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 04-11-06 22:56 |