|
|
|||
|
|||
![]()
πως ανεβάζω βίντεο, μήπως από εκεί φανεί καλύτερα τι έχει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβάζεις το βίντεο στο youtube και βάζεις εδώ το link
|
|
||||
|
||||
![]()
dropsy δεν παρατήρησα,
για το pop eye υπάρχουν πολλές αιτίες και πολλές θεραπείες, από σκέτο epsom salt , flagyl , amoxil ή augmentin δυστυχώς δεν γνωρίζω δοσολογίες , θα το βάλεις όμως σε καραντινα, να μη κανεις θεραπεία στο κύριο ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
https://youtu.be/QXLX7cJE_TM
το βίντεο είναι από το μεσημέρι. τότε ήταν πιο δραστήριο, χωρίς να έχει αρχίσει να φουσκώνει, μετά χειροτέρεψε. στη φωτογραφία του δεύτερου μηνύματος έχει αρχίσει να φουσκώνει ακριβώς πίσω από τα βράγχια και σταδιακά φούσκωσε μέχρι την ουρά. αύριο που θα ανάψουν τα φώτα θα ξαναβγάλω φωτογραφία. το κύριο ενυδρείο από αύριο θα ήταν το μεγάλο που τους έφτιαξα. το πιο σωστό νομίζω είναι να μεταφέρω εκεί το άλλο ψάρι, σαλιγκάρια, φυτά και να κάνω καραντίνα το μικρό. δυστυχώς δεν τρώει. ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Bρες Augmentin σημερα (τωρα) και βάλε το ψάρι αν θέλεις να το σώσεις . Πές μου λίτρα να σου πώ ποσο θα βάλεις απο το χάπι .
|
|||
|
|||
![]()
έχω αυτό, κάνει; αν κάνει, πόσο βάζω από το χάπι σε 40 λίτρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κάνει Χρήστο , είναι 1000mg κάθε δισκίο , 1/4 ανα 40 λίτρα . Σπάσε το και κάνε το σκόνη .
Καλή ευκολία σου εύχομαι.
|
|||
|
|||
![]()
οκ, πάω τώρα, ευχαριστώ! να βάλω μια μικρή αντλία; χρειάζεται κάτι άλλο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sos,κολυμπάει πλάγια | antegeia7 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 35 | 17-10-14 17:11 |
SOS- Μπήκαμε στα δύσκολα... | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 07-12-08 09:06 |
Ψάρι,κολυμπάει κατακορυφα!!HELP | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-07-07 06:54 |
Δύσκολα τα πράγματα | Βενέρης Πέτρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 16-08-06 14:38 |
Κολυμπάει στο πλάι??? | Archon | Bettas | 5 | 11-04-05 10:23 |