|
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει ραγδαία επιδείνωση μέσα σε λίγες ώρες, αρχίζει και πρήζεται (dropsy) και οι κινήσεις του γίνονται πιο αργές. δεν τρώει και ανασαίνει πιο βαριά.
αρχίζω θεραπεία με αλάτι. να του βάλω και flagyl; το άλλο ψάρι να το μεταφέρω στο μεγάλο ενυδρείο ή να το αφήσω και αυτό προληπτικά ; |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου οσον αφορα το πιθανο dropsy, (αν και η φωτο δεν ειναι αρκετα καλη για να ειμαι σιγουρος), αποτελει συμπτωμα καποιας προυπαρχουσας μολυνσης η αρρωστιας, πιθανοτατ α της ιδιας που προκαλεσε και το popeye. Αν οντως διακρινεις dropsy, τοτε η θεραπεια με flagyl ειναι επιβεβλημενη, αν και δυσκολα θα σωθει το ψαρι σε καθε περιπτωση. Το αλλο καλο ψαρι εχει συμπτωματα? Αν οχι δεν ειμαι σιγουρος οτι πρεπει να μεινει με το αλλο. Καραντινα εχεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
έχει dropsy και το ψάρι ώρα με την ώρα χειροτερεύει. έχω το καινούργιο ενυδρείο που μπορεί να πάει το άλλο ψάρι που δεν έχει κανένα σύμπτωμα. μήπως όμως να έμενε και αυτό μαζί για την θεραπεία, μήπως και η μόλυνση είναι κολλητική και σε αυτό ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί; αυτό ρωτάω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα μπορεις να το αφησεις για να σιγουρευτεις. Επισης δεν ξερω εαν το flagyl επηρεαζει τα σαλιγκαρια, οποτε καλο θα ηταν αυτα να πανε στο νεο ενυδρειο πριν ξεκινησεις. Αρχισε τη θεραπεια αμεσα μηπως και το προλαβεις το ψαρι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sos,κολυμπάει πλάγια | antegeia7 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 35 | 17-10-14 17:11 |
SOS- Μπήκαμε στα δύσκολα... | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 07-12-08 09:06 |
Ψάρι,κολυμπάει κατακορυφα!!HELP | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-07-07 06:54 |
Δύσκολα τα πράγματα | Βενέρης Πέτρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 16-08-06 14:38 |
Κολυμπάει στο πλάι??? | Archon | Bettas | 5 | 11-04-05 10:23 |