|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φωτο δεν ανεβαίνει με τιποτα ποσο μαλον βιντεο. Δοκιμαζω συμπίεση.
Μετρησεις με κιτς. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok ολα καλα συμπιεστηκαν. Παιδια μπορειτε να δωσετε και λιγο βαση σε αυτες τις ασπρες βουλες στο πτερυγιο? Δεν το εχω ξαναδει. Βεβαια σημερα εχουν σχεδον εξαφανηστει.
Σ.Σ. η Φωτο ειναι τεσσαρων ημερων σημερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Με στικς ή με υγρά? Στην φόρμα έβαλες το ναι στις σταγόνες.
Υπάρχει κάποιο φίλτρο στο ενυδρείο? Το νερό δεν φαίνεται καθαρό στην τρίτη φωτογραφία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ που άργησα παιδια και σας ευχαριστώ πολύ ολους.
Εχουμε κ λεμε: Μετρησεις με σταγόνες στο pet shop συγκεκριμένα ανα 10 μερες με 2 εβδομαδες το πολυ. Για τα στιγματα ναι αυτα εννοώ. Θενκς. Τωρα παιδια ποια ειναι θυληκα θα σας γελασω. Πως ξεχωριζουν? Μπορει να εζω 4 χρονια ενυδρειο αλλα ακομα αρχαριος ειμαι😁 Το νερο ειναι καθαρο κ μαλιστα φρεσκοαλαγμενο. Ισως λογο φωτισμού φαίνεται θολο. Εχω ενα θεμα με την αλγη αλλα οπως ειπαμε κνπαλαιοτερα εμαθα να ζω μ αυτην. Μου ανεβαίνουν τα φωσφορικα επισης. Οσον αφορα το ψαρακι ζει 3.5 χρονια μαζι μου κ ναι ο προηγουνενος ιδιοκτητης το ειχε σε γυαλα. Το πηρα πολυ μικεο 4 με 5 εκ. Ναι ειναι υποτονικο το ψαρακι κ δεν εχει καμια σχεση με το ποσο ζωηρο ηταν. Προσπαθω για βιντεο παιδια. Επανέρχομαι ------------------------- Παντως ρε φιλε τσαλα ενα δικιο το χεις. Εχει σταματησει η ανάπτυξηεδω κ μήνες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 20-06-17 στις 09:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφη χρυσοψαρου και κοι | panos70 | Χρυσόψαρα | 2 | 04-05-17 18:56 |
Ειδος χρυσοψαρου? | Poseidon | Χρυσόψαρα | 11 | 17-02-16 02:21 |
Περιεργη συμπεριφορά πλατυ | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 17-07-11 09:48 |
νεα χρυσοψαρου!!!! | LunaDark | Χρυσόψαρα | 22 | 09-05-11 00:53 |
fighting coanch-περιεργη συμπεριφορά | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 04-11-06 22:56 |