|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους ρέ Μπάμπη!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπάμπη αν ξαναγραψεις αλλη μια λέξη για τα νιτρικά σου...θα αυτοκτονηθώ !!!!
Απο τις 12 σελίδες οι 11 ειναι για τα νιτρικά σου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οχι ρε Λάμπρο να έχω και τύψεις. Υπόσχομαι ότι αν δεν ξανά αναφέρω αυτή τη λέξη. |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο καιρο ξανα εδω με ερωτηση.
![]() ![]() ![]() Συμφωνα με οσα μου ειπε η γυναικα μου και φωτογραφια που μου εστειλε (λοιπω απο το σπιτι εδω και 3 εβδομαδες) στο ενυδρειο δεν υπαρχει καθολου κερατοφυλλο. Ενα μηνα μετα την προσθηκη του εχει μαδισει και εξαφανιστει ολο (και δεν ηταν λιγο). Ειχε αρχισει απο νωρις να δειχνει τετοια σημαδια αλλα δεν το περιμενα τοσο πολυ. Τι μπορει να φταιει; Οταν επιστρεψω τι θα συμβουλευατε να κανω; |
|
||||
|
||||
![]()
ίσως έλλειψη καλού φωτισμού,
γιατί για νιτρικά δεν το συζητάω , υπάρχουν ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορω ομως να προσθεσω αλλη μια ή δυο αν τις σηκωνει ο μετασχηματιστης |
|
||||
|
||||
![]()
4,8w/μετρο, δλδ ουτε 10 βατ συνολο.
ψοφια πράγματα. θες καμια 5αρια μετρα λεντοταινια για ευκολο-μετρια φυτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |