|
|
||||
|
||||
![]()
και τωρα ειναι αυτα με ενα τροφεους......
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε πριτανι θα κανω μια ανοητη ερωτηση.Μηπως ταιζες Dr.Bassleer Biofish food γιατι εχει 52τα εκαρο προτεινη και προκαλη εντερικα..
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχω χασει επεισοδια.
Τροφεους με αλλα ταγκανικα δεν πανε - εντελως διαφορετικες διατροφικες συνηθειες - εαν ταιζεις οτιδηποτε αλλο εκτος φυτικης τροφης τα χανεις πολυ συντομα. Ειδικα δε και σε 200 λιτρα, ή καντο μονο τροφεους - τουλαχιστον μια 12δα γιατι ειναι παρα πολυ επιθετικα, η ασε μονο αλλα ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
ταιζω σερα φλορα που ειναι φυτικη τροφη και βαζω και φυλλο μαρουλιου καθε εβδομαδα.... Για τα υπολοιπα ψαρια ταιζω 3 φορες την εβδομαδα τετρα φυλλαρακι..... Ειναι δυνατο με τετοια διατροφη να προκληθει προβλημα;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Kαι πως ξεχωριζεις ρε Νικο , τι τρωει το καθε ψαρι?
Πλακα μας κανεις? Αμα ριχνεις και μη φυτικες τροφες, τα ψαρια τρωνε οτι βρισκουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω πουθενα οτι ξεχωριζω τι τρωει το καθε ψαρι;;;; Απλα ταιζω απλη νιφαδα για να ικανοποιησω και τα αλλα ψαρια......Δηλαδη απο τις 14 φορες που ταιζω την εβδομαδα οι τρεις μονο ειναι απλη νιφαδα...... ΚΑταλαβες τωρα......
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε μαλλον ειναι αυτο.
Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατοι γονων σκαλαριων... γιατι; | notos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-01-06 15:42 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |