|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρατήρησες κάποιο σημάδι.......τίποτα φαγωμένα πτερύγια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα ολα τελεια.Δεν γινονται τσακωμοι στο ενυδρειο μου.Στα καλα καθουμενα απομονονεται καποιο κατω απο μια πετρα,δεν βγαινει ουτε να φαει και την αλλη μερα πεθαινει.Οταν το βγαζω το επεξεργαζομαι μπας και δω κατι περιεργο αλλα τιποτα
|
|
|||
|
|||
![]()
χωρίς να είμαι ιδικός σε ασθενιες αφού λες ότι όλα είναι καλά δες την τροφή μήπως έχει λήξη η μήπως πειρε υγρασία
|
|
||||
|
||||
![]()
nls,nf ειχαμε κανει ομαδικη παραγγελια απο εδω και δεν εχουν ληξει.Τα διατηρω σε γυαλινα βαζακια με κουμπωμα.Flakes που τρωγανε αυτα πιο πολυ παιρνω την μικρη συσκευασια ocean n. ετσι ωστε να ειναι παντα φρεσκια.Αν ηταν η τροφη δεν θα ειχαν ολα προβλημα?
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι απαραίτητα δύστυχος οι τροφές από οτι εχω παρατηρήσει οταν τραβάνε υγρασία αντιμετοπιζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα τα πάνω πάνω φιλαράκια τα οποία είναι τα πρώτα που θα την τραβήξουν άλλα αφού είναι φρέσκες δν είναι αυτό ας περιμένουμε τους πιο έμπειρους
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοσμά μήπως είχανε κανένα παράσιτο από όταν τα πήρες και κατέληξαν τώρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα αυτο δεν μπορω να το ξερω.Απο σωστο παιδι ειναι με species ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμά ρώτησε τον μήπως έχει παρατηρήσει και αυτός ανάλογα προβλήματα και μήπως ξέρει την θεραπεία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπήρχε κάτι τέτοιο..........θα είχαν παρουσιάσει κάτι πολύ νωρίτερα,3 μήνες είναι αρκετά μακριά!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ps.saulosi | anonymous20 | Malawi | 3 | 22-06-12 11:35 |