|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να ειχα ποτε αυτα τα ψαρια μου φαινεται απο το κατω πτερυγιο για θυληκο ,ο σωματοτυπος ακομα ομως οχι ισως ειναι πιο μικρη σε ηλικια κοινως αισθηση μου ειναι οτι ο μαγκας θελει λουλουδια και ερωτες και η κοπελιτσα τις barbie και τις φιλες της προς το παρον
![]() Το ενυδρειο στολιδι!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αργοτερα που θ αναψουν τα φωτα θα βγαλω μια πιο καθαρη το θηλυκο να δουμε αν εχουμε ζευγαρι ή αν οι φαπες θα συνεχιστουν..
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο εννοω..
δυστηχως δεν μπορω να βοηθησω στον διαχωρισμου του φυλου, καθως δεν ειχα ποτε altispinosa. αν ειναι ζευγαρι παντως (ή γινουν καποια στιγμη) και ζευγαρωσουν, οτι τα πλησιαζει θα την πληρωσει ακριβα.. και δυστυχως μιας και τα κορυς ειναι στα ιδια επιπεδα , θα την πληρωσουν αυτα πρωτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη αν συμβει αυτο που λες θα τα βγαλω δυστυχως...
πριν που ειχα ραμιρεζι ζευγαρι,καποια στιγμη εκαναν αυγα κι εδιωχναν τους καρδιναλιους,αλλα οχι κι οτι τους κυνηγουσαν σε ολο το ενυδρειο.. Εδω τωρα στον αρσενικο βλεπω ειναι πιο τσαμπουκας γενικα,ας πουμε μου κανει εντυπωση που δεν ανεβαινει στην επιφανεια να τσιμπησει flakes με τα tetra.. Τωρα τα sterbai ειναι 6 (κι εχω σκοπο να βαλω 4 ακομη) και τα πιο μεγαλα δεν καταλαβαινουν,πανε κατευθειαν πανω στην τροφη ασχετα που ειναι κι ο αρσενικος εκει κ τσιμπολογαει.. Δηλαδη τρωνε μαζι.
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να συνεχισουν ετσι λοιπον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θηλυκο ή αρσενικο;
Παντως δεν εχει μαυρες γραμμες στα ματια οπως το αλλο. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Driftwood paradise | Rat. | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 01-03-17 08:01 |
An underwater paradise | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 09-10-16 08:25 |
Rainbow paradise!! | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 15-10-15 19:15 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |