|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Νομίζω ότι τα κουνουπόψαρα είναι η ιδανική λύση για μένα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Στέλλα Ζελεσκάκη : 14-06-17 στις 22:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελεύθερα στη φύση ζουν λιγότερο γιατί υπάρχουν θηρευτές , αρρώστιες και λιγότερη τροφή , έχει καταγραφεί σε ενυδρείο να ζήσουν και 40 χρόνια http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, διαβάζω πως έχουν παρατηρηθεί και τέτοιες διάρκειες ζωής, αλλά ο συνήθης μέσος όρος τείνει να είναι γύρω στα 7-10 χρόνια, προφανώς γιατί εμείς δεν κάνουμε τη δουλειά μας ιδανικά. Να είμαστε άξιοι να δούμε τέτοια νούμερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν βαλετε δίχτυ σίγουρα θα επιτεθεί σε οτι βρει. Κι με το δίχτυ θα επιτίθεται απλως δε θα τους κανει κακό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τη Δημητρα Στελλα. Η συγκεκριμενη γατα εχει τετοιο ενστικτο οποτε σεν εχει σημασια το ειδος του ψαριου. Θα συνεχισει να τα κυνηγα. Οποτε κοιτα για διχτυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια διαφορετική λύση για να βάλεις χρυσόψαρα είναι να τοποθετήσεις έναν ηλεκτρικό φράκτη για λίμνες. Δεν είναι πολύ δυνατός, αλλά είναι αρκετά ενοχλητικός όταν τον ακουμπάω. Οι γάτες (όπως και άλλα αρπακτικά) θα σταματήσουν να ενοχλούν τα ψάρια σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ή μπορείς να υιοθετήσεις έναν σκύλο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα Στέλλα και καλώς μας ήρθες !!
![]() ![]() Εγω έχω 8 γάτες και 2 αδέσποτες ποτε δεν μου τα πείραξαν αλλά εξαρτάται και απο το ζώο μάλλον ..... Να βρεθούμε αφού είμαστε στην ίδια πόλη και εγω ειμαι λίγο εκτός Κομοτηνής.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γάτες και ενυδρεία στον ίδιο χώρο | BaCh | ¶λλα ζώα | 11 | 05-04-15 15:58 |
Εξαδάχτυλες γάτες | lucy | ¶λλα ζώα | 3 | 07-06-07 17:08 |
Γάτες, γάτες, γάτες | lasal | ¶λλα ζώα | 11 | 27-03-07 13:03 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |