|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε, εχεις σκεφτει να κανεις κατασκευη με ανεμιστηρακια απο υπολογιστη? ειναι αποτελεσματικα και φθηνα και επεισης ειναι ευκολη η κατασκευη..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα την ίδια απορία με σένα πέρσι. Ρίξε μια ματια στο thread που είχα ανοίξει. www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=91680
Η επιλογή μου ήταν να βάλω 4 80αρια ανεμιστηρακια με κοντρολερ και όλα μια χαρά. Μείον η εξάτμιση και ο- υποφερτός- θορυβος. Εκτός απο το κόστος (αν τελικά το επιλέξεις) λαβε σοβαρά υποψιν τον παράγοντα των ανταλλακτικών. Χάλασε σε ένα φίλο μου και δε βρίσκει και το chiller θα αξιοποιηθεί σαν κρεμάστρα προσεχώς, όπως το βλέπω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το chiller στον τομεα της καταναλωσης ρευματος πιστευω ειναι καπου στα επιπεδα ψυγειου.. αν δεν κανω λαθος..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δεν κοιτάς κάτι τέτοιο;;
http://www.ebay.com/itm/222124782138...N36.S1.R1.TR10 μαζί με έναν stc θα σου στοιχίσει κάνα 40αρι ευρώ |
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι φιλε μου οτι το chiller ειναι μια πολυ ακριβη επιλογη. Εγω στη θεση σου θαπηγαινα σε ανεμηστηρακια. Τωρα αν το εχεις παρει αποφαση, για το θεμα των διαφορετικων διαμετρων των σωληνωσεων θα χρειαστεις καποια συνδεση. Τωρα εαν θα διατηρηθει η ροη η οχι δεν εχω ιδεα.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ροή θα μειωθεί σίγουρα και μάλιστα αρκετά. Το chiller πρέπει να μπεί εκτός σπιτιού, το έχεις σκεφτεί? Αν το βάλεις μέσα, θα βγάζει ζεστό αέρα και θα είναι φαύλος κύκλος. Η κατανάλωση είναι υπολογίσιμη.
Προτιμότερο είναι ανεμιστηράκια με μια αυτόματη αναπλήρωση από ένα δοχείο με νερό Α/Ο.
|
||||
|
||||
![]()
120αρια ανεμιστηράκια υπολογιστή που ειναι σχετικά αθόρυβα και έναν STC και καθάρισες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροη σε chiller | delta66 | Έλεγχος θερμοκρασίας | 4 | 16-03-15 20:27 |
Chiller για ενυδρείο 3 00 λίτρα | gkontos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 23-04-14 22:41 |
chiller??? | irongud | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 30-01-11 01:10 |
EΠΙΛΟΓΗ Skimmer | angel1984 | Φίλτρανση | 1 | 30-01-07 12:18 |
Chiller | manosdr | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 14-06-04 13:37 |