|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η τελευταία ενημέρωση έχει ως εξης:
Χθες που μέτρησα αμμωνία μετά την αλλαγή νερού ήταν στο 0,25. Σημερα περίμενα να μηδενίσει αλλά μετά την αλλαγή ήταν πάλι στο 0,25 δυστυχώς... Αύριο ελπίζω με την αλλαγή να μηδενίσει... |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε της δυο μέρες... Και εγώ νομιζω έτσι θα μηδενίσει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δήμητρα, από την μέσα πλευρά στην πρόσοψη κιόλας έχει κάνει κάνει λεκέδες-σταγόνες από άλατα. Με μαγνήτη δεν έβγαιναν με τίποτα. Με την κάρτα που τα έξυσα βγήκαν κάποια, αλλά κάποια άλλα επιμένουν αρκετά. Υπάρχει κάτι άλλο αποτελεσματικό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξύδι... Αλλά όταν είναι άδειο, αν μπορεσεις κι δεν ρίξεις μέσα στο νερό κάνε το... Αν το κανείς με μια σκληρή οδοντροβουρτσα ; σιγά σιγά ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκολο το εγχείρημα θαρρώ.... Αλλά όχι ακατόρθωτο λογικά...!! Σκεφτόμουν και κάτι σφουγγάρια-συρματα για κρύσταλλα που δεν χαράσσουν αλλά φοβάμαι... :/
Είναι όλη μέρα μπροστά μου όμως και μου την δίνει στα νεύρα! |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτά πιστεύω οτι αν εχεις μια πλαστική σπάτουλα κι το κανεις σιγά σιγά θα φύγει. Δοκίμασε το κι με αυτό...
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα δοκιμάσω κάτι απ'όλα αυτά πάλι αύριο... Το έχω στη δουλειά το ενυδρείο οπότε δεν μπορώ δυστυχώς αυτά που διαβάζω να τα εφαρμόζω άμεσα...
Μου φαίνεται περίεργο και το πως δημιουργήθηκαν καθώς δεν έμεινε ποτέ χωρίς νερό σε εκείνο το σημείο, αλλά ελπίζω να μην ξαναγίνει.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου-Υπόστρωμα | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-03-06 10:31 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |