|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο καλησπέρα, πολύ όμορφες όλες οι λίμνες , με παρά πολύ χρήσιμα σε πληροφορίες.
Θα ήθελα να μου γράψεις περισσότερα για την στεγανωσες τους. Για την πρώτη που την είχες επαλείψεις μεένα απλό τσιμέντοειδες, έγραψες ότι σου άνοιξε και αναγκάσθηκε να την περάσεις πολεστερα, με δεύτερο χέρι ελαστομερες για να στεγανοποιηθει. Στην δεύτερη όμως παραβτα προβλήματα της πρώτης, κατεληξες πάλι μονο σε επάλειψη με τσιμέντοειδες! Γιατί κατεληξες σε αυτήν την λύση, που σε "πούλησε" την πρώτη φορά; Ποσό καιρό έχεις την μεγάλη γεμάτη; Δεν την φοβάσαι σε βάθος χρόνου μήπως έχει πάλι διαρροή? Ευχαριστώ προκαταβολικά, και σου εύχομαι εσύ αλλά και η οικογένειά σου να τις χαρείτε πολύ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη Γιώργο!!!!Να την χαίρεσαι και να σου χαρίζει όμορφες στιγμές χαλάρωσης!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Πετρο μου,και εσυ να χαιρεσαι και να ευχαριστιεσαι τη δικια σου πολυ ομορφη λιμνη!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια και χαρα σας πριν λιγο γυρισα απο τις λιμνες μου στο εξοχικο.ολα τελεια.ειμαι και απαραδεκτος τωρα ειδα και την ερωτηση της Αρτεμησιας και του φιλου gecasgr .Αρτεμησια μου το κοι ειναι μια χαρα χωρις να του κανω απολυτος τιποτα,και η αλγη εχει εξαφανιστει εντελως. φιλε gecasgr τη μεγαλη λιμνη μου την εχω περασει μονο με τσιμεντοιδες μονοτικο γιατι ειναι φτιαγμενη απο μονομπλοκ τσιμεντο με σκληριντικο. ενω η μικρη ηταν χτιστη με τσιμεντολιθους και πετρες και σε ορισμενα σημεια στις ενωσεις εκανε ραγισματα και εχανε νερο. η αλγη μου εκανε εντυπωση ομως που εξαφανιστικε που πιστευω λογω ζεστης το μονο που εκανα εγω καθαρισα 3 φορες τα φιλτρα ανα εβδομαδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο βρε Γιώργο !! Ευχάριστα νέα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προσφατες φωτο, και απο τις δικιες μου λιμνουλες, τωρα πρασινιζουν και ανθιζουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά, υπέροχες !!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαιρετω την παρεα απο malawi | lefterisafrica | Malawi | 21 | 27-01-11 04:04 |
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Apostolos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 26 | 19-02-04 00:56 |