|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν ειναι στην σωστη κατηγορια η ερωτηση...
Εχω δωσει υλικα απο το φιλτρο σε στρωμενο ενυδρειο για στρωσιμο. Οταν το βαλω ξανα στο ενυδρειο μου μπορω να βαλω και ψαρια αμεσως??? Χρειαζεται να κανω μετρησεις ??? να προσθεσω κατι??? (π.χ nitrivec) Εχω μετρησει μονο ΡΗ και ειναι ο.κ για κιχλιδες.. Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα μερικες ακομη πετρες στην μεση και εβγαλα το μεγαλο φυτο.
Πως σας φαινετε?? Σημερα βαζω στρωμενο μακαρονι και 4 labido. yellow. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις???
Θα σου πρότεινα να βάλεις τα "στρωμένα" υλικά, να ρίχνεις ψαροτροφή για κανα-δυο μέρες, να μετρήσεις και μετά να προχωρήσεις στην εισαγωγή των ψαριών. Μη βιάζεσαι...
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα 4 lab. yellow εδω και 10 ημερες , και αλλαξα τα φυτα με αληθινα (ανουμπιες).
Θελω ακομη να βαλω 3-4 μικροτερα φυτα. Ακουω Προτασεις για φυτα και για το ντεκορ... Εκανα μετρησεις με stick βγαζει : αμμωνια 0 ΡΗ : 8,5 ΤΗ : 180 ΑLΚ : 180 NO2 & NO3 : 0 ΕΙΝΑΙ Ο.Κ ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ... Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ΝΟ3 (Νιτρικα) = 0 δεν μου φαινεται λογικο....
Απο φυτα δεν εχεις λογο να βαλεις αλλα. Τα ψαρια ειναι μικρα ακομα. Οταν μεγαλωσουν ισως χρειαστεις και αλλες πετρες, αν και τα Λαμπιντος ειναι σχετικα ησυχα ψαρακια. |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας και παλι.
Θα ηθελα να μου πειτε εαν μπορω να κανω κατι γιατι το 1 απο τα 4 labido. ειναι αρκετα φοβισμενο και εδω και περιπου 2 εβδομαδες δεν εμφανιζεται ουτε την ωρα του φαγητου, με αποτελεσμα να εχει μεινει μισο απο τα υπολοιπα σε μεγεθος. Επισης πειτε μου αν μπορω να κανω κατι και με την αλγη Εχω βαλει και εξωτερικο φιλτρο eheim pro ii Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petros : 28-04-06 στις 14:01 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Αρχή νέου ενυδρείου | betty | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 26-01-06 21:47 |
Φυτά ενυδρείου σε βάζο | pani | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-06-04 22:06 |
Φωτο απο καταδυση στην Αιγυπτο | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 05:02 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |