|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποια εταιρεια έχετε χρησιμοποιήσει και μείνατε ικανοποιημένοι? | |||
Seachem |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 10,00% |
Red Sea |
1 | 3,33% |
Sera |
11 | 36,67% |
Salifert |
1 | 3,33% |
Esha |
0 | 0% |
Waterlife |
0 | 0% |
Nutrafin |
0 | 0% |
Aquarium Pharmaceuticals |
9 | 30,00% |
Tetra |
5 | 16,67% |
Ψήφισαν: 30. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψήφισα aquarium Pharmaceuticals γιατί ειναι απο τις ποιο αξιόπιστες
όσως αφορά τις μετρήσεις και την ημερομηνία λήξεως τους. Αν τίθεται θέμα αξιοπιστίας δεν θα ψήφισα με τιποτε tetra και sera γιατί εχω πολύ κακή εμπειρία. Ακόμα θα χρησιμοποιούσα τεστ απο την red sea, salifert, Seachem γιατί και αυτές ειναι αξιόπιστες. Καλό θα ήταν να ψήφιζαν και να αιτιολογούσαν όλες οι παλιές καραβάνες και ειδικά οι μπαστανάδες. Η ερώτηση δυστυχώς ειναι λάθος διατυπωμένη αρχής εξ αρχής και μπορουν να βγούν ακόμη και λάθος συμπεράσματα απο την δημοσκόπηση. Και πριν αποφασίστε να ψηφίσεται προτείνω να διαβάσεται αυτό το ποστ http://www.greekaquarist.com/vb/show...ght=crash+test Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lasal : 27-02-06 στις 02:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν ψήφισα στη δημοσκόπηση γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα tests πέρα αυτών της Αquarium Pharmaceuticals.
Μία παρατήρηση όμως. Το test pH της εν λόγω εταιρείας παρουσιάζει αδύνατο σημείο την περιορισμένη κλίμακα μέτρησης προς τα άνω. Μετράει έως 7.8. Αν έχεις 9 τι γίνεται; |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν ph-test για αλκαλικο περιβαλλον. Συνηθως τα λενε marine..
Τα τεστ γενικης χρησης που μετρανε μεγαλο ευρος ph μετα απο λίγο δεν ειναι ιδιαιτερα χρησιμα (ειδικοτερα οταν αρχισουμε να παιζουμε με διοξειδιο κλπ) Αν το τεστ δεν εχει κλιμακα ,2 του βαθμου τουλαχιστον (,1 ακομα καλυτερα) δεν ειναι ιδιαιτερα χρησιμο (ειδικοτερα αν θελουμε να πειραξουμε καποια παραμετρο) |
|
||||
|
||||
![]()
tetra ψήφισα γιατί είναι τα μόνα που έχω χρησιμοποιήσει δεν μπορώ να γνωρίζω αν είμαι ικανοποιημένος ...............
Η διαβάθμιση που έχει το test για το Ph είναι προβληματική σε αυτό το test γνωρίζω ότι δεν με καλύπτει-ικανοποιεί. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ gh/kh | test | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:48 |