|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω την εντύπωση οτι σε προηγούμενα ποσταρίσματα ειχες αναφέρει οτι επειδή σχολάς αργά απο την δουλεια,βγαίνουν και οι φωτο με πολύ φεγγαροφως λόγο ώρας! Αυτος ήταν και ο λόγος που σου ζήτησα μια φωτο κατα την διάρκεια της μέρας! Δεν υπάρχει θεμα στον ύφαλο σου,τα κοραλλακια δεν ειναι απαιτητικά σε ισχυρό φωτισμό,επομένως μια χαρά σούπερ γενικότερα εισαι! Καλη συνεχεια φιλαρακι..... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό ακριβώς σου λέω. Έγραψα και το πρόγραμμα μου πιο πάνω. Αυτό το φάσμα δουλεύω. φυσικά έχω ξαναπεί ότι οι φώτο το δείχνουν πιο μπλε απ ότι είναι. Αλλά και πάλι σου ξαναλέω το ενυδρείο δείχνει μπλε. Άσπρο δεν το λες για κανένα λόγο!
Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω τα φώτα στο άσπρο και θα σου βγάλω μερικές! Είπα και πιο πάνω τα άσπρα δουλεύουν μέχρι το 30% ακόμα και τότε το ενυδρείο είναι μπλε.! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Αρη πολυ ωραιο ενυδρειο εχεις κανει ρε παιδι!! πολυ το χερομαι καθε φωρα!! και μ αρεσει πολυ εχεις και κοραλακια ιδιετερα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Λεό να σαι καλά!
Είχαμε και τα πρώτα προβλήματα με τα καινούργια κοράλλια. Η πράσινη εφιλια χτύπησε τις κόκκινες ακαν ένα δύο κεφάλια απ τις ακαν φαίνονται ότι περνάνε δύσκολα μπορεί και να μην την βγάλουν. Επίσης χτύπησε και την ανκορα αν και διάβασα ότι οι εφιλιες δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους! ![]() Πήρα την πράσινη και την έβαλα πίσω. Οι ακαν μάλλον θα την παλέψουν η ανκορα δεν ξέρω δεν την βλέπω στα καλά της. Να την ταισω λίγο μπας και πάρει τα πάνω της? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι ταρκεταρισε την και θα ξαναπάρει τα πανω της,βαλτην και σε σημείο με χαμηλή ροη! Υπομη φιλε θα στρώσει,ειναι τελείως κλειστή; |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είναι ένα δείγμα που σου λέει ότι έχει 6.7 kx οπότε άμα κάνεις ένα τεστ και ρίξεις ανάλογο υγρό για να βγάλεις 6.7 θα δεις ακριβώς το χρώμα που πρέπει να έχει το τεστ που κάνεις με το νερό από το ενυδρείο σου .
Είναι σαν επαλήθευση για να μετράς σωστά! Μπορεί να χάνει λίγο το τεστ και με αυτό να είσαι κομπλέ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |