|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ. Κατάλαβα... Να ρωτήσω το δοχείο στο deltec mce600 που μαζεύει τον αφρό έχει σημασία σε πιο ύψος πρέπει να είναι? Η δεν έχει σημασία... Γτ ήδη σε μια ημέρα γαμησε με άσπρο αφρό, το ψηλωσα βέβαια, αλλά έχει σημασία?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Wet ....υγρή παραγωγή του σκίμμερ(το κύπελλο γεμίζει με υγρό ανοιχτόχρωμο κιτρινοκαφε) Dry ....παχύρευστη παραγωγή του σκίμμερ (το κύπελλο γεμίζει με παχύρευστο υγρό σκουρόχρωμο) |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό έχει να κάνεις με την ιχθιοφορτηση όμως σωστά?
|
|
||||
|
||||
![]()
το διαβασα αυτο με το wet και dry σκιμμαρισμα, αλλα δεν πολυ καταλαβα τη διαφορα, αφου το σκιμμαρισαμ ειναι σκιμμαρισμα, τι το wet βγαζει περισοοτερα αποβλητα του νερου?
και μια αλλη βοηθεια, εχω δυο vortec mp10, σε ποιο υψος πρεπει να ειναι για να εχω καλη κυκλοφορια και ανατραξη?? τωρα τα εχω μια παλαμη κατω απο την επιφανεια του νερου.... αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο, γτ απο τη στιγμη που ειναι ψηλα στον πατο εχω καλη κυκλοφορια? ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.... εβαλα και ζωντανο βραχο,αλλα δεν τολμαω να μετρησω αμμωνια.... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά να ρωτησω... Τι ψαροσυνθεση να κάνω σε αυτά τα λίτρα? Μέχρι; στιγμής με αυτά που έχω διαβάσει λέω να βάλω δύο cleaner shrimp, ένα blue tang ένα yellow tang μια εφιλια με ένα νεμο που είναι όμορφη και όχι τοξική αλλά μετά δεν ξέρω τι άλλο...
Κανένα όμορφο κόκκινο ψάρι και κοραλι υπάρχει? Είναι και και μπλε μικρά ψαράκια που είναι σαν φωσφοριζε απίστευτα αλλά δεν ξέρω ονομασία... |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη καλησπέρα!
Βάλε βρε συ καμια φωτο να δούμε απο το νέο ενυδρείο! Τους κυκλοφορίτες τους ρυθμίζουμε με βάση το στήσιμο του βράχου, προσπαθώντας να εχουμε την καλύτερη ροη σε ολο το ενυδρείο, χωρις νεκρά σημεία, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις των κοραλλιών! |
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχή καλό είναι να βάλεις δύο ψαράκια που αντέχουν ας πούμε τα "κλοουν".
Μετά καλό είναι να βάλεις ψάρια και ασπονδυλα "εργαλεία". Καθαριστές: γαρίδα cleaner ψαράκια όπως μελανουρο,κίτρινο πράσινο ράσακι και Six line. Στην όλη διαδικασία καλό είναι να βάλεις πρώτα τα μικρά και μετά τα μεγάλα ψάρια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 09-07-17 στις 12:19 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα Σε δισκαδικο | kalmichalis | Δίσκοι | 19 | 13-06-14 12:50 |
Τσακωμοί σε δισκαδικο | giannisqq | Δίσκοι | 7 | 19-02-14 23:23 |
Δισκαδικο | Giannis_4 | Δίσκοι | 48 | 25-02-11 00:58 |