|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο!
Τι νεα εχουμε φιλε,πως παει το ενυδρείο,είχαμε καμια εξέλιξη; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι τελευταίες μου μετρήσεις λένε NH4 : 0 Kh : 8.5 Αλατότητα : 1024 Τα τεστ είναι της salifert και έχω αγοράσει και ασβεστίου το οποίο ακόμη δεν έχω κάνει.Επόμενη κίνηση να αγοράσω και τεστ μαγνησίου ![]() Στα άσχημα τώρα έβαλα ενα Dottyback το Σαββατο 17/6 και μέσα σε 3 μέρες δυστυχώς το έχασα,οι μετρήσεις θεωρώ ήταν σωστές οπότε πιθανολογώ το πήρα άρρωστο αλλά επίσης παρατήρησα ότι έτρωγε από λίγο έως καθόλου. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι με την αγορά του Dottyback ταυτόχρονα παρήγγειλα και ένα Amphiprion ocellaris το οποίο θα παραλάβω σήμερα.Είμαι αισιόδοξος λόγω των παραμέτρων του νερού μου ελπίζω αυτό να το πάρω υγιέστατο και να μου τρώει. Επόμενη κίνηση θα είναι να πάρω αυτόματη αναπλήρωση λόγω διακοπών και δοσομετρική αλλά και να βάλω κάποια μαλακά κοράλλια τα οποία είδα σε κάποια θέματα και μου άρεσαν αρκεί να βρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος φιλαρακι.
Βάλε καμιά φώτο να το δούμε
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας πω πως εχω σκεφτει το ενυδρείο σε βαθος χρόνου.
Από ψάρια : Έχω ήδη 2 Chromis και 1 Amphiprion Ocellaris Θελω να βάλω σιγά σιγά... 2 Chromis (ακόμη) 1 Amphiprion Ocellaris (ακόμη) 1 Zebrasoma Flavescens 1 Sixline Wrasse 1 Elacatinus Oceanops 1 Shrimp Cleaner Τα 3 τελευταία νομίζω είναι απαραίτητα για το ενυδρείο. Και από κοράλλια έχω ενα Sarcophyton και μερικά μικρά Actinodiscus sp. Θα ήθελα να προσθέσω Green Star polyps Ricordea Zoanthus Trumpet coral Bubble coral Brain coral Όλα τα παραπάνω από ότι διάβα είναι σχετικά εύκολα στην διατήρηση τους,δεν ξέρω φυσικά κόστος αγοράς και αν μπορεί να τα βρει εύκολα κάποιος. ------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη st@vros : 24-06-17 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είναι η εβδομαδιαία μέρα τεστ...
Απορία έχω πάρει για την αμμωνία αυτό της salifert και το χρώμα που βγαίνει είναι άσπρο γαλακτερό αυτό είναι το 0 ή το 0,15 γιατί το 0,25 είναι προς το κίτρινο.Ή μήπως στο 0 πρέπει να είναι διάφανο το νερό? Δείτε και φώτο να μου πείτε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω δει και αλλού αυτό δες το με άλλο τεστακί....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν έχω άλλο...
|
|
|||
|
|||
![]()
ο Trik είχε το ίδιο θέμα και τελικά δεν είχε αμμωνία.
99%μετράει λάθος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για ...malawi | basillis | Malawi | 19 | 24-10-14 09:57 |
Σκέψεις και σχέδια!! | tnick | Tanganyika | 31 | 06-03-12 17:09 |
Σκέψεις για Apistogramma!!! | gfdimopo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-08 01:39 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |