|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο Στρατο,μια χαρά φιλε! Μια αναπλήρωση να βάλεις και θα εισαι σούπερ! Το σκίμμερ θα το χαρακτήριζα καλυτερα ακρογωνιαίο λίθο και Οχι λιθαράκι! Οι μετρησεις σου δεν ειναι καλές,περίμενε να πέσουν τα νιτρικά και να μηδενίσεις αμμωνία και στην συνεχεια να προσθέσεις κανενα ζωντανό! Για το κυανό άστο να εκτονωθεί και μετα θα το καταπολεμήσουμε σε συνάρτηση με την κάθοδο των τιμών σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως πολύ σωστά σου είπε ο Νικόλας Θέλει δουλίτσα το ενυδρείο.
Κάνε κάνα δυο έξτρα αλλαγές νερού τουλάχιστον 20λτ να τρέξουμε τα νιτρικά για να πέσουν! Βακτήρια λίγα και θα μηδενίσει η αμμωνία! Όσο για το κυανό μαζί με το σχετικό μηδενισμό των θρεπτικών θα φύγει.. Σε εξοπλισμό νομίζω έχεις ακόμα πραγματάκια να πάρεις το ριφ δεν σταματάει ποτέ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-06-17 στις 13:57 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στρατό έκανες τπτ;
Έβαλες την αναπλήρωση; Λογικά αυτή την περίοδο θα έχεις αρκετή εξάτμιση! |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Στρατο, που βρισκόμαστε, βάλε μας καμια φωτο να δούμε την εξέλιξη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στράτο καλησπερα, καιρό έχουμε να δούμε νέα σου, πως πάει το ενυδρείο μαζεύτηκες?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα μαζευτικα και ειπα τωρα που χειμωνιαζει να μπουσταρο λιγο αλλα να σου τα προβληματα και θελω να τα μοιραστω μαζι σας.
λοιπον ξεκιναμε ενω ολα πηγαιναν καθως φενεται καλα ενα μαλακο κοραλι και ενα παραζωανθους που εχω μεσα δεν ανοιγουν καν ή πανε λιγο να ανοιξουν και ειμαι παλι στο μηδεν. μετρησεις χτεσινες αλατοτητα 1025 ca 430 mg 1470 kh 8,3-8,6 και απο οτι καταλαβαινουμε αυτο δεν γινεται λογο του αλατιου (tropic marin pro reef) τα μονα που μπαινουν στο ενυδρειο ειναι καθε 15 μερες special blend & reef plus τπτ αλλο καθως και αλλαγη καθε 7 μερες 15 λιτρα . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ξεκίνημα θαλασσινού (τι πρωτότυπο!) | ShadowVValker | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 14-09-12 16:04 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |