|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα έχεις στα 12 βολτ ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν κλεισω τις 2 απο τις 4 6αρες τρυπς εξαγωγης αερα θα εχω καλυτερη αποδοση? Τι πιστευεις? Εντομεταξη πρεπει αν βρω λυση γιατι τον Ιουλιο θα λειπω 1 μηνα και η γυναικα μου δεν υπαρχει περιπτωση περα απο 1 αλλαγη νερου την εβδομαδα και ταισμα να κανει τιποτα αλλο |
|
||||
|
||||
![]()
Και φυσικά δεν θα κλείσεις τρύπες,
ο αέρας πρέπει να χτυπάει με τη μεγαλύτερη δυνατή ορμή επάνω στο νερό και στη μεγαλύτερη δυνατή επιφάνεια, και να μπορεί να διαφεύγει άνετα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οκ μένουν ως έχουν Θα δω Τρίτη μήπως βρω εδώ πλαστικό αισθητήρα. Να αποκλεισω την περίπτωση σφάλματος. Μέχρι τότε θα ανεβάσω την θερμοκρασία στο 26,3 να κλεινει έστω και λίγο. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν το κερατόφυλο πιαστο σαν ματσακια με πετονιά και μην το αφησεις να απλώσει σε όλη την επιφάνεια του νερου.
Ασε τον χώρο που κτυπάνε τα ανεμιστηρακια το νερό καθαρό. Δεν γινεται με 2 ανεμιστηρακια να ειχες καλυτερο αποτελεσμα από ότι με 3. Εκτος και εβαλες το 3 ανάποδα. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν παθαίνουν τίποτα, ας δουλευουν 24ωρα. Τα δικά μου στη ταράτσα από μέσα Ιουνιου μεχρι μέσα Σεπτεμβρη δεν σταματανε καθολου, πως αλλιως θα κρατησω 25 βαθμους θερμοκρασία ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οχι το τρίτο είναι εφεδρικο με διακόπτη και το τοποθετω όταν είναι ανάγκη στην τρύπα ταισματος, οπότε κάθε φορά ελέγχω τα βελάκια. ------------------------- Παράθεση:
Επίσης με το που θα κλείσουν τα ανεμιστηρακια τώρα που το ρύθμισα 26,3 σε 10 δευτερόλεπτα έχει πάει στο 26,7 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 04-06-17 στις 13:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
βρε συ ...άσε τις ομορφιές. Ο σκοπός είναι να δεις αν με το κερατόφυλο θα μειωθούν τα νιτρικά πρώτον.
Το πως θα το βάλεις είναι δευτερεύον αρκεί να μην γεμίσεις όλη την επιφάνεια και δεν υπάρχει χώρος τα ανεμιστηράκια να βάρανε το νερό αλλά βαράνε το κερατόφυλλο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |